Life&style

Nakon 'Kraljice Charlotte', obožavatelji 'Bridgertona' žele spinoff o životu Mary Sharme

Po svemu sudeći, Netflixov spinoff serije 'Bridgerton', 'Kraljica Charlotte', bio je uspješan na streamingu: postao je jedna od najgledanijih serija ove platforme ikada i zaradio je pozitivne kritike obožavatelja i kritičara. 

Dakle, premda Netflix nije najavio nikakve planove za dodatne 'Bridgertonove' spinoffove, čini se mogućim da će usluga streaminga dodatno proširiti franšizu, a obožavatelji imaju ideje o tome tko bi sljedeći trebao dobiti seriju.

U nedavnoj rasapravi na Redditu o toj temi, korisnik u/ShipSenior3773 predložio je Netflixu spinoff o godini debija Mary Sharme, Lady Featherington i Lady Cowper na tržištu brakova. „Sve su žene spremno donijele različite odluke o braku i bilo bi zanimljivo znati zašto“, sugerirao je korisnik, objašnjavajući da bi mlada Violet Bridgerton također mogla biti uključena. Postoji mnogo vremenskih tokova koje treba pratiti u svemiru 'Bridgertona', i ne bi bilo najgore žrtvovati kontinuitet kako bi se zavrtjela priča dostojna Lady Whistledown.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Drugi su korisnici ponudili slične spinoff ideje za Mary - bilo da se fokusiraju na njezin 'bijeg u Bombay', kao što je predložio u/cordy_crocs, ili na to da ona, njezin suprug i njezina posvojena kći Kate 'postaju obitelj', napisao je u/doridori504. Kao što se sjećaš iz 2. sezone 'Bridgertona', Mary je smatrana dijamantom u svojoj sezoni. Međutim, odbila je udati se za čovjeka kojeg je kraljica odabrala i umjesto toga se zaljubila u običnog čovjeka.

Serija 'Spolni odgoj' Možda vas zanima Prvi pogled na posljednju sezonu Netflixove serije 'Spolni odgoj', evo što znamo o novim epizodama Rubrika Life&style Life&style

Naravno, ta je odluka razljutila kraljicu - i natjerala Maryne roditelje, Sheffieldove, da se odreknu svoje kćeri. Zatim se sa svojim novim suprugom preselila u Bombay i postala je majka Kate (njegove kćeri iz prethodnog braka). Par je kasnije zajedno dobio Edwinu.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Sve ovo znači da je Maryna priča ima puno toga: odabir prave ljubavi umjesto društvenih očekivanja, selidba po svijetu, podizanje obitelji i - najviše od svega - težnja za neovisnošću u vrijeme kada žene nisu imale puno toga. „Kada ste me izbacili, zapravo ste me oslobodili,“ rekla je Mary svojim roditeljima u 2. sezoni Bridgertona. “Slobodna sam odgajati svoje kćeri daleko od vašeg stalnog osuđivanja i kukavičkih zahtjeva da trebaju juriti za bogatstvom i titulama iznad svega.”

Definitivno ima dovoljno materijala koji opravdava spinoff Mary Sharma, ako Netflix želi da se to dogodi. Ali, izvršna producentica 'Bridgertona' Shonda Rhimes nedavno je izjavila da još „nema plana za istraživanje nekoga posebno.“ Ali, dodala je: „Pišući 'Kraljicu Charlotte' jako me zainteresirala Violetina priča. Dakle, vidjet ćemo.“ 

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Kao što je u/ShipSenior3773 predložio, serija posvećena Violet mogla bi uključiti i njezinu buduću tazbinu.

Možda vas zanima Premijere na Pickboxu: Kolovoz u znaku uzbudljivih hit serija i odličnih dokumentaraca Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0