Life&style
dm ženska utrka

Nakon dvije godine, popularna dm ženska utrka vratila se u starom izdanju!

  • U subotu, 11. lipnja, na Jarunu je ponovno održana dm ženska utrka
  • Više od 6100 trkačica i malih trkača, nakon otkazivanja utrke 2020. i održavanja virtualne utrke 2021., uživali su u cjelodnevnom dm programu na zagrebačkom Jarunu
  • Sudionici su kupnjom ulaznica osigurali 144.237,50 kuna za nabavu ultrazvuka za KBC Zagreb i mobilnog ultrazvuka za KBC Sestre Milosrdnice

Dm ženska utrka, jedno od najvećih sportsko-rekreativnih događanja u Hrvatskoj, ponovno je jučer na zagrebačkom Jarunu otrčana u punoj snazi nakon dvije godine pauze, odnosno otkazivanja utrke 2020. te prošlogodišnjeg održavanja virtualne utrke.

U subotu, 11. lipnja, deseta dm ženska utrka okupila je više od 6.100 trkačica i malih trkača koji su potvrdili važnost rekreativnog bavljenja sportom i skrenuli pozornost na važnost podrške zajednici. Sudionici su kupnjom ulaznica osigurali 144.237,50 kuna za nabavu ultrazvuka za KBC Zagreb i mobilnog ultrazvuka za KBC Sestre Milosrdnice.

dm ženska utrka | Autor: Pixsell/Bruno Fantulin Pixsell/Bruno Fantulin dm ženska utrka

Na Jarunu su u sklopu utrke bile postavljene promotivne kućice s brojnim sadržajima i nagradnim igrama, a posjetitelji su imali priliku i isprobati recepte s dmBio proizvodima u dmBio kuhinji. Također, vrlo važna mogućnost koju mnogi nisu propustili bila je i besplatan pregled kože od strane vrhunskih dermatologa.

dm ženska utrka | Autor: Pixsell/Bruno Fantulin Pixsell/Bruno Fantulin dm ženska utrka

Program je započeo u 17 sati, a u danu proveden u znaku prirode, zdravlja, sporta i zabave prva na redu bila je dječja utrka u 18 sati, a zatim i druga dječja utrka u 18.30. Nakon njih uslijedile su rekreativna ženska utrka u 19 sati na 2400 metara i ženska profesionalna utrka na 6000 metara. Zagrijavanje prije utrke vodio je Mario Mlinarić, dok su voditelji cjelokupnog događanja bili Ana Miščević i Ivan Vukušić.

dm ženska utrka | Autor: Pixsell/Bruno Fantulin Pixsell/Bruno Fantulin dm ženska utrka

Za svaku trkačicu i dijete trkača dm je pripremio i poklon kao uspomenu na utrku, majicu i poklon-paket s proizvodima iz dm-a. Za najbrže trkačice profesionalne utrke, uz bogati poklon-paket bila je osigurana i dm darovna kartica u iznosu od 1000 kuna. U sklopu događanja za najmanje su bili pripremljeni veliki napuhanci koji su izazvali oduševljenje, kao i eko likovne radionice gdje su mogli nešto naučiti o zaštiti okoliša.

dm ženska utrka | Autor: Pixsell/Bruno Fantulin Pixsell/Bruno Fantulin dm ženska utrka

Ovogodišnja dm ženska utrka svakako je bila odlična prilika za predivno provođenje vremena i uživanja na Jarunu, a uz održavanje tradicije sportskoj druženja, utrka je nastavila i svoj dobrotvorni karakter. Tako je 50% prihoda od prodaje ulaznica bilo namijenjeno udruzi P.I.N.K – life za nabavu ultrazvuka za KBC Zagreb i mobilnog ultrazvuka za KBC Sestre Milosrdnice.

Možda vas zanima Ecija Ojdanić istrčala maraton i pohvalila se uspjehom: “Četiri godine starija i 15 min brža! Godine mi dobro čine!” Rubrika Stars Stars
Photo: Pixsell/Bruno Fantulin

Komentari 0