Life&style
Julia Roberts vraća se glumi u romantičnom filmu nakon više od 20 godina

Nakon 20 godina Julia Roberts ponovno je u romantičnoj komediji, i to s Georeom Clooneyem

  • Julia Roberts nakon više od dva desetljeća ponovno glumi u romantičnoj komediji
  • Kraljica romantičnih filmova u svom povratničkom filmu glumi uz bok Georgeu Clooneyju
  • "Volim se smijati i biti duhovita", rekla je glumica, dodavši da joj je bilo lako vratiti se u romansi

Julia Roberts, kraljica romantičnih komedija, nikada neće izgubiti svoje mjesto u Hollywoodu. Kad pomislimo na nju, pomislimo na sjajan film, bezbrižne kultne klasike i najsjajniji osmijeh u show bizu. Stoga je čudno da već četiri godine nije snimila film ili glumila u romantičnoj komediji više od dva desetljeća. U novom intervjuu za The New York Times, glumica je rekla da se nije namjeravala povući iz Hollywooda - to se jednostavno dogodilo. "To nije bilo s namjerom. Iznenadila sam se kako su godine brzo prolazile", rekla je.

Srećom, vratila se na ekran i ove godine ima dvije velike uloge: jednu kao zabrinutu majku koja putuje na Bali sa svojim bivšim mužem  (George Clooney) u nadolazećem filmu 'Ulaznica za raj', a drugu kao Martha Mitchell, ekscentrična, brbljava supruga glavnog državnog odvjetnika predsjednika Richarda Nixona, Johna Mitchella (kojeg glumi Sean Penn). Iako priča u seriji povremeno postaje mračna, Roberts će također dobiti priliku pokazati karizmu koju svi poznajemo i volimo.

Možda vas zanima Julia Roberts i njezin suprug objavili rijetke fotke blizanaca za njihov 17. rođendan, na koga više sliče? Rubrika Stars Stars

"Ljudi ponekad pogrešno protumače koliko je vremena prošlo, a da nisam snimala romantičnu komediju jer je ne želim raditi. Da sam pročitala scenarij za koji sam mislila da je na razini scenarija filma "Ja u ljubav vjerujem" ili razina filma "Moj dečko se ženi", učinila bih to", rekla je glumica za Times. "Nisu postojali do ovog filma, a koji je Ol Parker napisao i režirao." Film 'Ticket to Paradise', romantična komedija na koju misli, trebala bi biti objavljena ove jeseni.

Julia Roberts vraća se glumi u romantičnom filmu nakon više od 20 godina | Autor: shutterstock shutterstock Julia Roberts vraća se glumi u romantičnom filmu nakon više od 20 godina

Roberts je dodala da je, kada je pročitala scenarij za film, pomislila: "Ovo funkcionira samo ako je u filmu George Clooney", a slučajno je i Clooney mislio isto o njoj. Isto tako, za seriju 'Gaslit' rekla da se ne bi osjećala tako samouvjereno da igra tako intenzivnu ulogu s nekim koga ne poznaje tako dobro kao Penna. "Ići od Marthe Mitchell, igrati ove scene s najvećim dramskim glumcem, mislim, moje generacije Seanom Pennom, a zatim trčati po Australiji s Georgeom koji igra ove vrlo smiješne scene -to je kao da živim svoje glumačke snove", rekla je Roberts.

Sultanija Hurem ‘ukrala posao’ Juliji Roberts? Turska zvijezda glumit će u filmu umjesto holivudske dive

Prošlo je 25 godina od objavljivanja filma "Moj dečko se ženi" jednog od Robertsovih najboljih filmova i 23 godine od "Ja u ljubav vjerujem". "Ne može biti 20 godina, zar ne?" rekla je Roberts u intervjuu, šokirana vlastitom holivudskom vremenskom linijom. "Evo u čemu je stvar: da sam mislila da je nešto dovoljno dobro, učinila bih to. Ali imala sam i troje djece u posljednjih 18 godina. To još više podiže ljestvicu jer onda nije bitno samo 'je li ovaj materijal dobar?' Također je tu raspored mog supruga i raspored djece u školi i ljetnih praznika. Nije samo: 'Oh, mislim da želim ovo raditi."

Roberts je u braku sa snimateljem Danielom Moderom od 2002. godine, a par ima troje djece: Hazel, Phinnaeusa i Henryja Modera. Glumica je rekla da je ponosna što je kod kuće sa svojom obitelji i što je domaćica, a kad su joj djeca bila mala, radila je mnogo manje kako bi mogla biti uz njih. Sada kada su stariji, Roberts je rekla da ona "ima osjećaj odgovornosti da pokaže svojoj djeci da mogu biti kreativna".

Julia Roberts Možda vas zanima Kći Julije Roberts pojavila se prvi puta na crvenom tepihu. Sliči li na slavnu majku? Rubrika Stars Stars

Na pitanje je li joj bilo lako vratiti se u romantično raspoloženje za komedije nakon toliko vremena, Roberts je za Times rekla: "Dobra vijest je da jest. Volim se smijati i biti smiješna. Uđeš u taj način rada, a onda to postaje automatska stvar u kojoj uvijek razmišljaš o stvaranju zabave. Užitak je igrati u tom raspoloženju."
 

Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maya221

    Želim se zahvaliti DR Alabi, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!