Stars 30. studenoga 2021.

Julia Roberts i njezin suprug objavili rijetke fotke blizanaca za njihov 17. rođendan, na koga više sliče?

Shutterstock.
  • Julia Roberts posebnom je fotografijom obilježila 17. rođendan svojih blizanaca
  • Drugu je preslatku fotografiju na svom Instagram profilu podijelio i njezin suprug
  • U braku su već 20 godina, a osim blizanaca imaju i 14-godišnjeg sina, a svoju obiteljsku idilu Julia ne dijeli često na društvenim mrežama

Julia Roberts posebnom je fotografijom čestitala rođendan svojim blizancima, sada 17-godišnjoj kćerki Hazel i sinu Phinnaeusu. Popularna glumica obiteljske fotografije ne dijeli često, ali iznimku je ipak napravila na ovakav poseban datum.

Ovaj je put objavila fotografiju svoje djece dok su još bili bebe.

Preslatka je objava prikupila hrpu lajkova. "17 najslađih godina života", napisala je ispod fotografije. Osim njih, Julia i njezin suprug Daniel Modero imaju i 14-godišnjeg sina Henryja.

Možda vas zanima... Kći Julije Roberts pojavila se prvi puta na crvenom tepihu. Sliči li na slavnu majku? Rubrika Stars Stars

Osim ponosne mame, i tata Daniel objavio je fotografiju blizanaca.

"Danas imaju 17. Hvala što ste mi pomogli u očinstvu", napisao je u objavi koja je prikupila puno čestitiki i komentara.

Poznata glumica i snimatelj u braku su od 2002. godine i ranije ove godine proslavili su ulazak u 20. godinu braka.

Možda vas zanima... Julia Roberts objavila rijetko viđenu fotografiju sa suprugom povodom 18. godišnjice braka Rubrika Stars Stars

Tim je povodom Daniel objavio i prikladnu fotografiju i supruzi posvetio predivne riječi.

"Danas započinjemo dvadesetu godinu braka. Ova je fotografija s prašnjave ceste prije nego je stigla ta velika ideja. S ovom curom iz dana u dan. Jedan veličanstveni dan po dan", nepisao je objavivši njihovu fotografiju iz mladosti.

Dok Julia privatne obiteljske fotografije objavljuje vrlo rijetko, njezin suprug javnosti na društvenim mrežama ipak češće zna dati mali uvid u njihovu obiteljsku idilu i sretne trenutke.

Komentari 0