Life&style

Najslađi povratak u djetinjstvo! Već danas možeš imati svoj vlastiti aparat za šećernu vunu

  • Zahvaljujući ovom uređaju više ne moraš biti na karnevalu ili u zabavnom parku da bi uživala u najdražoj poslastici.
  • Izrada šećerne vune nikad nije bila bliža i jednostavnija.
  • I što je najbolje od svega, od sad pa zauvijek možeš jesti svoju vlastitu šećernu vunu. Mljac!  

U Emmezetu je stigao za inovativan i za mnoge neodoljiv uređaj - za pravljenje šećerne vune! Aparat za šećernu vunu vrti šećer stvarajući mrežnu teksturu koja se lijepi na štapiće ili na što god poželiš! Odlična stvar je da možeš kontrolirati sastojke, okuse i veličine posluživanja, a odlazak u zabavni park samo zbog šećerne vune odgoditi. 

 | Autor: Screenshot/ekupi Screenshot/ekupi

 

Odsad u svakom trenutku možeš uživati u stvarnoj i ukusnoj šećernoj vuni. Ovaj retro dizajn marke Ariete oduševit će i velike i male, a uživanje u najdražoj slastici iz djetinjstva postat će ti svakodnevica. Izvanredan i praktičan aparat omogućuje ti da jednostavno i u svega nekoliko minuta napraviš ukusnu i mekanu šećernu vunu, a koliko je lagan za korištenje možeš vidjeti u videu kojeg je objavila Ariete.

Sad si spremna za natjecanje najboljeg domaćina u kućnim partijima, a tvoja šećerna vuna oduševit će sve. Aparat možeš koristiti za pripremu šećerne vune s različitim okusima te ćeš uz njega dobiti i dva plastična čunja i mjernu žlicu. Lak je za održavanje te se lako i rastavlja, tako da je uvijek spreman za akciju! Ako želiš odmah pripremati svoju vlastitu šećernu vunu, morat ćeš se zaletiti u Emmezetu, gdje uređaj inače možeš kupiti po cijeni od 429,99 kuna. No, imamo dobru vijest za tebe! U tijeku je promotivna ponuda pa Ariete Party Time aparat za šećernu vunu možeš dobiti po klupskoj cijeni 20% povoljnije - za 343,99 kuna

Odsad možeš naručiti bizarne slatkiše koji imaju okus po pizzi ili juhi s rezancima

Photo: Shutterstock

Komentari 0