Life&style

Najprljavija kuhinja koju si ikada vidjela - ova djevojka ju je očistila besplatno

  • Mlada žena odlučila se prihvatiti nimalo lakog zadatka - očistiti jednu od najprljavijih kuhinja koje je ikada vidjela
  • Video na TikToku s više od 40 milijuna pregleda prikazuje mladu TikTokericu iz Finske u pothvatu kakvog bi se malo tko odlučio prihvatiti
  • Kladimo se (i nadamo) da je ovo najprljavija kuhinja koju si i koju ćeš ikada vidjeti!

Očistiti bilo koju kuhinju nije najlakši ni najdraži kućanski posao, ali što je s kuhinjom koja nije bila očišćena pet godina? Teško bi nam uopće bilo zamisliti kako takva kuhinja izgleda da nismo vidjeli video TikTokerice Aurike Tarine. 

The Sun je prvi skrenuo pozornost na ovaj video i mladu influensericu na TikToku s više od 5 milijuna pratitelja koja se na popularnoj društvenoj mreži opisuje kao "kraljica čišćenja". Nakon što pogledaš ovaj video i što je napravila od nevjerojatno prljave kuhinje, priznat ćeš da je titula potpuno zaslužena.

@aurikatariina THE MOST AMAZING TRANSFORMATION EVER!! 😍😍 #forfree #cleaning #clean #beforeandafter #motivation ♬ Cinematic Trailer - Saltonbria

Video je nazvala "najnevjerojatnija transformacija ikada" i zbilja, gledajući sav taj nered, nije nam uopće jasno od kuda je i kako počela. No, ima neko posebno zadovoljstvo u gledanju ove hrabre djevojke koja se upustila u čišćenje, kako ju sama naziva "najprljavije kuhinje u Europi". A Aurika se kao profesionalna čistačica, svakako nagledala prljavih kuhinja koje sa svojim pratiteljima dijeli na društvenim mrežama, skupa sa savjetima o čišćenju.

Možda vas zanima Ova žena je sve začudila metodom čišćenja štednjaka, ali ona tvrdi da njoj jako pomaže Rubrika Life&style Life&style

Na TikToku i Instagramu objavljuje samo videe čišćenja, a čini se kako u poslu koji nam je većini naporan ova mlada djevojka nalazi posebno zadovoljstvo. Uklanjajući smeće i razbijene ljuske jaja Aurika uzbuđeno komentira kako je ovo najprljavija kuhinja koju je vidjela i kako to obožava.

"Čišćenje ove kuće koštalo bi 15.000 dolara"  objasnila je u komentarima. "Ali očistila sam je besplatno", napisala je dok je strugala debele slojeve crne masnoće s lima za pečenje. Auriki je tvrtka za čišćenje Scrub daddy platila avionsku kartu i smještaj u hotelu kako bi mogla doći očistiti ovu kuhinju.

U komentarima dobila je mnoštvo pohvala i zadivljenih reakcija ljudi koji ju zovu herojem i predivnom osobom. A čini se kako Aurika baš to i je jer kako su neki objasnili u komentarima, ona to često čini besplatno za ljude slabog imovinskog statusa. Prava inspiracija!

Photo: screenshot instagram Aurika Tariina

Komentari 0