Life&style

Najnoviji emojiji su preslatki: Moći ćeš poslati emotikon koji se topi ili prekriva lice rukama

  • Emojiji i smajlići uvelike nam olakšavaju neverbalnu komunikaciju
  • Ponekad ne možemo riječima izraziti točno što želimo reći ili želimo dočarati smajlićem svoj osjećaj
  • Novo ažuriranje donosi smajlić koji se topi, savršen za razdragane trenutke, kao i neke neobične poput muškarca s "trudničkim trbuhom"

Uvijek će biti nečuvenih i lijepih emojija koji će pojačati našu neverbalnu komunikacijsku igru. I sada koekcija već mnoštvo emojija na našim telefonima dobiva pojačanje. Unicode Consortium priprema se za uvođenje ažuriranja Emoji 14.0 ovog rujna, a svjetlo dana ugledali su mnoštvo novih emojija koji će stići na naše telefone.

Jennifer Lopez Možda vas zanima JLo jednom fotkom ‘zatvorila usta’ svima koji su se obrušili na ljepotu njezine kćeri Emme Rubrika Stars Stars

Sve više vremena provodimo na društvenim platformama, na njima obavljamo gotovo svu svoju komunikaciju. Zbog toga su i smajlići postali izuzetno popularni i koriste ih gotovo svi (pa čak i neki od naših baka i djedova). 

Prirodno, sljedeća generacija emojija ide u korak s vremenom i nudi novi niz rodno neutralnih opcija. Korisnici sada imaju mogućnost upotrebe emojija za trudnice ili čak muškarca s trudničkim trbuhom ako bi ih ikad trebali koristiti. No, većina će ih zasigurno koristiti na humorističan način, ilistrirajući koliko su se negdje dobro najeli i slično. 

Tražiš svoju savršenu plažu na Jadranu? Ne brini, sada postoji domaća aplikacija koja to radi umjesto tebe!

Uz to, postojati će i potpuno nova kategorija plesnih emojija, jer zašto bi bili ograničeni na salsa plesne emojije, disko emojije ili duo go-go plesne emojije! Novo ažuriranje moglo bi sadržavati ​​flamenco rasplesane emojije i disco-dance emojije.

Kad smo kod smajlića, novo ažuriranje donosi nam preslatki smajlić koji se topi, što je neophodno za prenošenje pozitivne vibracije u  grupni chat. Tu je i smajlić koji viri kroz zatvorene ruke (savršeno za drame!) i smajlić s isprekidanim crtama koji je idealan za predočiti neugodnu situaciju iz koje se želiš izvući.

No, ažuriranje emojija nebi bilo potpuno bez novih gesta rukama, a Unicode Consortium nudi pucanje prstima, rukovanje i najslađu novu opciju, ruke koje čine srce. Nove su ponude dostupne u klasičnih šest nijansi tonova kože, dok se ruke koje se rukuju nude u mješovitim tonovima kože za tu dodatnu dozu solidarnosti.

I na kraju, postoji kombinacija potpuno slučajnih, ali ljupkih predmeta koji bi ti mogli poslužiti, od onih koji su potpuno neobični (grizeća usna) do mjehurića koji putuju u nepoznato. Tu si i neki ljetni emojiji, pa ćeš moći poslati prijateljima pojas za spašavanje u nevolji i emoji koraljnih grebena. Jedva ih čekamo isprobati!

Možda vas zanima Obožavali smo seriju Čarobnice! A evo gdje su danas sestre Prue, Piper i Phoebe Halliwell Rubrika Life&style Life&style
Photo: Twitter

Komentari 0