Life&style 09. prosinca 2014.

Najljepši božićni ukrasi dolaze iz SIA kolekcije

SIA, jedna od vodećih švedskih tvrtki za uređenje interijera, oduševljava svojom novom božićnom kolekcijom. Predivni ukrasni komadi obogatit će svaki prostor i svojom elegancijom upotpuniti nadolazeće božićne blagdane.

Ovogodišnja božićna kolekcija donosi pregršt detalja kojima možete svoj dom učiniti toplijim i uglađenijim, kao npr. linijom luksuznih svijeća koja će vašem domu pružiti notu romantike.

 | Autor:

Ideje za uređenje blagdanskog stola, cvjetni ukrasi i aranžmani, svijeće i svijećnjaci, girlande, kuglice i lampice – samo su dio bogatog SIA asortimana. Velika ponuda svijećnjaka raznih oblika i stolnjaka s božićnim detaljima obogatit će božićni ugođaj. SIA dizajn prepoznatljiv je i po neobičnim modernim zidnim ukrasima, satovima i vazama koje su idealni pokloni za ljubitelje minimalističkog uređenja interijera. Kako bi vaš poklon dragoj osobi bio poseban, u SIA trgovini možete pronaći i unikatne ukrase.

 | Autor:

Pripremite svoj dom za božićne blagdane i pronađite jedinstvene ideje za nadolazeće dane darivanja  uz novu božićnu SIA kolekciju.

 | Autor:

Više slika pogledaj u galeriji...

Komentari 0