Life&style 01. travnja 2015.

Najbolji filmovi u travnju

Travanj nam donosi mnogo romantičnih filmova kao stvorenih za prvi spoj, ozbiljne drame, ali i filmove o strip-junacima koje obožavamo!

Osvetnici 2: Vladavina Ultrona

Marvel predstavlja novi nastavak svoje popularne sage o Iron Manu, Crnoj Udovici, Thoru, Hulku, Kapetanu Americi i Hawkeyeu koji se bore protiv neprijatelja planeta. Ova ekipa mora pobijediti Ultrona, zastrašujućeg zlikovca koji želi izumiranje ljudske vrste. Također se susreću s dva nova zlikovca – Pietrom i Wandom Maximoff. Film stiže u kina 30. travnja.

 | Autor:

Režija: Joss Whedon
Glume: Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Chris Evans, Jeremy Renner

Bezvremenska Adaline

Tridesetih godina prošlog stoljeća neobična sudbina zadesila je Adaline Bowman. Nakon automobilske nesreće ova prelijepa mlada žena ostaje zarobljena u tijelu 29-godišnjakinje te svoju tajnu uspijeva sakriti gotovo osam desetljeća. Sve dok se u njezinom životu ne pojavi karizmatični Ellis Jones. Film pogledajte od 23. travnja.

 | Autor:

Režija: Lee Toland Krieger 
Glume: Blake Lively, Harrison Ford, Michiel Huisman

Iz sveg glasa

Stet je problematični 11-godišnjak koji živi u malom teksaškom gradiću. Nakon što mu umre majka, Stet ostaje siroče te igrom sudbine završi u dječjem zboru kojeg vodi zahtjevni gospodin Carvelle. Iskusni glazbenik ubrzo prepozna dječakov jedinstveni talent, ali se suoči i s njegovim čvrstim karakterom. Uporni učitelj učiniti će sve kako bi Stet zapjevao iz sveg glasa te srcem i dušom zavolio glazbu kojom je predodređen baviti se. Film igra od 16. travnja.

 | Autor:

Režija: François Girard
Glume: Dustin Hoffman, Josh Lucas, Kathy Bates

Search Party

TJ Miller tipični je partijaner u srednjim 20-tima koji živi za cugu, kocku i, naravno, kratke romanse s djevojkama. Kada njegov najbolji prijatelj Nardo prekine sa zaručnicom, on će okupiti dečke koji će učinit sve kako bi ga ponovno usrećili i zbližili s ljubavi njegovog života. U kinima od 30. travnja.

 | Autor:

Režija: Scot Armstrong
Glume: Alison Brie, Krysten Ritter, T.J. Miller

Najduže putovanje

Najduže putovanje upoznaje nas s Lukeom, bivšim prvakom u jahanju bikova koji se pokušava vratiti profesionalnom bavljenju ovim opasnim sportom, i Sophie, studenticom koja je upravo dobila posao iz snova u New Yorku. Dok različite nesuglasice, ali i visoki ideali stavljaju na kušnju njihovu vezu, ovo dvoje mladih pronaći će novo nadahnuće nakon slučajnog susreta s Irom i njegovim sjećanjima posvećenima ljubavi prema voljenoj supruzi koja je trajala desetljećima. Igra od 23. travnja.

 | Autor:

Režija: George Tillman Jr
Glume: Scott Eastwood, Melissa Benoist, Britt Robertson, Alan Alda

Komentari 0