Life&style 06. svibnja 2015.

Najbolji filmovi u svibnju

Topli dani su pred nama, a klimatizirana kina prepuna hitova nas vuku da se osvježimo i dobro zabavimo.

Vruća potjera

Marljiva policajka koja sve radi po pravilima u 'Vrućoj potjeri' pokušat će zaštititi sexy udovicu od narko-bossa. Bježeći  Teksasom u stopu će ih pratiti korumpirani policajci i plaćeni ubojice. Film igra od 7. svibnja.

 | Autor:

Uloge: Reese Witherspoon, Sofia Vergara
Režija: Anne Fletcher

Pobješnjeli Max: Divlja cesta

 | Autor:

Progonjen turbulentnom prošlošću Max Rockatansky u osamljenom lutanju vidi najbolje šanse za preživljavanjem. No, nakon susreta s lijepom Furiosom i grupom odbjeglom iz Citadele, grada čije stanovnike terorizira tiranin Joe, postat će dio neizbježnog rata koji slijedi. Film u kina dolazi 14. svibnja.

Uloge: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoë Kravitz
Režija: George Miller

Ona je tako zabavna

Izzy je mlada nezaposlena glumica koja se prehranjuje radeći povremeno kao prostitutka. Poziv na broadwaysku audiciju potpuno će promijeniti njezin život, posebno kada ispadne da je jedna od njezinih mušterija redatelj koji je u potrazi za glavnom glumicom. Da stvari budu zanimljivije, on je oženjen, a ona briljira pred ostatkom ansambla. Film igra od 21. svibnja.

 | Autor:

Uloge: Jennifer Aniston, Imogen Poots, Quentin Tarantino
Režija: Peter Bogdanovich

Dijete 44

'Dijete 44' prvi je dio napete trilogije čija je radnja smještena u Sovjetski savez 1952. godine. U vrijeme najvećih paranoja, strogog obrazovnog sistema i jakog djelovanja tajne policije bezbrižnu svakodnevicu zemlje koja se hvali kako u njoj nema kriminala uzdrmat će krvavi zločini serijskog ubojice poznatog pod nadimkom Rostovski koljač. U kinima od 7. svibnja.

 | Autor:

Uloge: Tom Hardy, Joel Kinnaman, Noomi Rapace, Gary Oldman
Režija: Daniel Espinosa

Macondo

Za jednog 11-godišnjaka, Ramasan ima veliku odgovornost. U skladu s tradicijom čečenskog društva, on se sada smatra glavom kuće koji se mora brinuti za svoju majku i dvije mlađe sestre. Svi zajedno žive u Macondu, opakom etničkom susjedstvu smještenom u industrijskoj zoni u predgrađu Beča. Igra od 14. svibnja.

 | Autor:

Uloge: Ramasan Minkailov, Aslan Albiev, Kheda Gazieva, Askhab Umaev
Režija: Sudabeh Mortezai

Više slika pogledaj u galeriji...

Komentari 0