Life&style 04. studenoga 2014.

5 najboljih filmova u studenom

Što raditi u kišnu jesenju večer? Odlazak u kino se nameće kao logičan odabir! Uz kokice i dobru zabavu uživajte u filmovima koji će vas razvedriti, zaintrigirati ili nasmijati do suza.

Igre gladi: Šojka rugalica I. dio

 | Autor:

Jedna od najpoznatijih filmskih franšiza današnjice bliži se velikom finalu! Priča o Katnis Everdeen, koju glumi oscarovka Jennifer Lawrence, vodi potlačene okruge u borbu protiv Capitola. Hoće li djevojka koja je svojim nastupom i stavom uzdrmala Panem uspjeti promijeniti sudbinu svojih sunarodnjaka? U kinima od 20. studenog.

Režija: Francis Lawrence
Uloge: Jennifer Lawrence, Philip Seymour Hoffman, Josh Hutcherson, Julianne Moore

Spomenik Michaelu Jacksonu

 | Autor:

Marko je vječiti sanjar koji se nalazi pred razvodom od Ljubinke koja odlučuje napustiti i njega i umirući mali srpski gradić u kojem žive. Kako se u isto vrijeme s glavnog trga gradića uklanja spomenik iz doba socijalizma, Marko dolazi na ideju spasiti gradić, ali i zadržati ljubav svoga života tako što će na mjestu nekadašnjeg komunističkog spomenika podići spomenik nikome drugome već – Michaelu Jacksonu!

Rogovi

 | Autor:

Fantastični horor snimljen prema bestselleru Joea Hilla. Glavni protagonist je mladić Ig Perrish kojem nakon pogiblje djevojke na glavi počnu rasti rogovi. U malenom gradu u kojem živi ova pojava ga dodatno stigmatizira i pretvara u glavnog optuženika za djevojčinu smrt pa će nesretni Ig morati upotrijebiti supermoći koje mu daju rogovi kako bi čim prije pronašao pravog ubojicu. U kinima od 6. studenog.

Režija: Alexandre Aja
Uloge: Daniel Radcliffe, Juno Temple, Heather Graham

Interstellar

 | Autor:

Braća Nolan, autorski tim koji stoji iza megauspješnog serijala Vitez tame predstavljaju novi akcijski spektakl Interstellar s ovogodišnjim dobitnikom Oscara i Zlatnog globusa Matthewom McConaugheyem u glavnoj ulozi! Interstellar je  priča  o   herojskom međuzvjezdanom  putovanju izvan  granica  znanstvene spoznaje  koja  prati  brižnog  oca Coopera,  školovanog  pilota i inženjera,  u  pronalaženju novog mjesta za život ljudske vrste. U kinima od 6. studenog.

Režija: Christopher Nolan
Uloge: Matthew McConaughey,  Anne Hathaway, Jessica Chastain

Dobrodošli u New York

 | Autor:

Gérard Depardieu tumači život gospodina Devereauxa, moćnog čovjeka koji stoji na vrhu svijeta i upravlja milijardama dolara svaki dan. Čovjeka koji kontrolira gospodarsku sudbinu cijele nacije. Čovjeka kojeg vodi pomahnitala i razuzdana seksualna želja. Čovjeka koji sanja o tome da spasi svijet, a ne može spasiti sebe. Strašnog čovjeka. Izgubljenog čovjeka. Ovo nije film o tome što se dogodilo, već o onome što će se dogoditi. U kinima od 20. listopada.

Režija: Abel Ferrara
Uloge: Gérard Depardieu, Jacqueline Bisset, Drena De Niro, Paul Calderon, Maria Di An

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0