Life&style

Nagrada za izdržljivost: par proslavio je 85 godina braka

Prava ljubav može biti vječna – to su dokazali John i Ann Betar, najduže vjenčani par u SAD-u (a možda i na svijetu?) na upečatljiv i supersladak način

John i Ann Betar proglašeni su 2013. godine za najduže vjenčani par u SAD-u – četiri godine kasnije slave nevjerojatnu 85. godišnjicu vjenčanja! 
Kad su izišli na prvi spoj, imali su 21 i 17 godina – bilo je to 1932. godine. Tek nekoliko dana nakon što su se upoznali, odlučili su vjenčati se! Bilo je to 25. studenog 1932. godine. 

 | Autor: YouTube YouTube

Premda su svi još tada govorili kako nema šanse da će se brak održati, da su se požurili s odlukom da se vjenčaju, njih dvoje i danas su još uvijek sretno zaljubljeni. Zaljubljene ptičice u međuvremenu su napunile 106, odnosno 102 godine. John i Ann imaju petero djece i 15 unučadi, a svi su zajedno obilježili njihovu godišnjicu braka. 

 

Možda vas zanima 91-godišnjakinja diplomirala – čestitamo! Rubrika Life&style Life&style

Savjet dvoje simpatičnih staraca za sretnu vezu jest da je jako važno da ljudi dobro slušaju jedni druge. „Ne svađamo se, slušamo pažljivo jedan drugoga i uvijek smo se slušali, svejedno kakva je bila situacija“, izjavili su. 

Photo: YouTube

Komentari 0