Life&style
Ricky Gervais

Na sam Božić na Netflix stiže najnoviji komičarski specijal Rickyja Gervaisa

  • Ovog Božića ćemo na Netflixu moći gledati svjetski poznatog komičara Rickyja Gervaisa 
  • Riječ je o stand up showu po nazivom 'Armageddon'
  • Komičar je premijeru na Netflixu najavio u svom stilu: „Pokvarit će Internet!“

Zamisli sljedeću scenu: Sjediš u svojoj dnevnoj sobi, jedva pri svijesti nakon silne blagdanske gozbe, okružena si poderanim papirom za poklone i omotima slatkiša. Djeca se igraju sa svojim novim igračkama (ili listaju TikTok na svom novom iPhoneu ili iPadu), pas je zaspao nakon svog uzbuđenja, a ti konačno imaš sat vremena za sebe.

Imaš nekoliko opcija: Možeš si pustiti blagdanski film po svom izboru, možeš pogledati što je na TV-u (vjerojatno 'Sam u kući') ili možeš uživati u drijemanju.

Ili, što kažeš na ovo: Uključi Netflix i gledaj novi dugo očekivani specijal Rickyja Gervaisa, 'Armageddon'

Guinnessov rekord

Dakle, 'Ricky Gervais: Armageddon', snimka komičareve rasprodane turneje u London Palladiumu, bit će premijerno prikazana na Netflixu na sam Božić.

„Sljedećih 2000 godina 25. prosinac će se pamtiti kao dan kada je #Armageddon pao na Netflix“, tweetao je stand-up komičar, također pišući: „Jeste li spremni pokvariti internet?!

Obitelj Addams Možda vas zanima Nakon serije 'Wednesday', planira se sljedeći spin-off obitelji Addams. Tko će sad biti glavni lik? Rubrika Life&style Life&style

Turneja je bila toliko uspješna da je Gervais oborio Guinnessov svjetski rekord za najveću zaradu za jedan stand-up nastup ikada, a to je bilo nakon njegovog nastupa na Hollywood Bowlu u Los Angelesu. Premda je turneja punila arene diljem svijeta, u L.A-u e skupila je impresivnih 1.410.000 funti (1.635.861,95 eura) za Rickyjev nastup, 6. svibnja 2023. godine. Stoga ne iznenađuje da je nakon uspjeha njegovih showova 'Humanity' i 'SuperNature', Netflix otkupio prava i na 'Armageddon' i pustit će ga gledateljima ovog Božića.

Kontroverze oko showa

Ali, očekivano, 'Armageddon' je bio predmet kontroverzi. Točnije, show uključuje šale o smrtno bolesnoj djeci, što je izazvalo bijes slavnih osoba i dobrotvornih organizacija. Od tada je pokrenuta peticija koja zahtijeva da Netflix ukloni skeč, ali streaming platforma još nije odgovorila.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix/Ricky Gervais

Netflixov sinopsis za specijal glasi: 'BAFTA-om i Zlatnim globusom nagrađeni um, koji stoji iza serija 'U uredu', 'Statisti' i 'Život nakon smrti', stupa na pozornicu za novi provokativni stand-up specijal, koji govori o kraju čovječanstva, političkoj korektnosti, obiteljskim vjenčanjima, sprovodima i umjetnoj inteligenciji.'

Možda vas zanima 'Moj život s Walterovima' - zašto je ova romantična serija zasjela na prvo mjesto Netflixove liste? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0