Life&style

Na plažu ne idemo bez fancy prijenosnog hladnjaka: ovaj preslatki, retro model dolazi u nekoliko boja

  • Cjelodnevno izležavanje na plaži ili uz jezero ljeti nam je jedna od omiljenih aktivnosti
  • Tako dug boravak u prirodi gdje često nadohvat ruke nemamo trgovinu u kojoj možemo kupiti piće ili hranu, zahtijeva da sve što nam je potrebno ponesemo sa sobom u prijenosnom hladnjaku
  • Iako su prijenosni hladnjaci vrlo korisni, njihov nas izgled uglavnom baš i ne oduševljava pa smo se dali u potragu za nešto ljepšom verzijom i uspjeli smo ju pronaći
  • Pročitaj također: Zara Home nikad ne iznevjeri, sada u ponudi ima i viralnu Stanley Cup šalicu

Jedan od glavnih dodataka za odlazak na plažu, osobito ako uz more planiramo boraviti cijeli dan, svakako je prijenosni hladnjak. U prijenosni hladnjak uz napitke možemo staviti i hranu poput sendviča, voća i slatkiša te sve drugo za što želimo da kroz vruće dane na otvorenom ostane hladno i osvježavajuće te da se, poput slatkiša, ne rastopi. 

Za prijenosne hladnjake smo uglavnom navikli da su to velike, plastične plave ili sive kutije s bijelim ručkama koje samo služe svrsi i nitko baš i ne razmišlja o njihovoj estetici. I to je sasvim okej. No, mi smo si ipak dali truda i odlučili potražiti neke malo zanimljivije i ljepše verzije prijenosnih hladnjaka koji će uživanje na plaži ili bilo gdje u prirodi učiniti malo više estetičnim. U svojoj potrazi nismo ostali razočarani jer smo na stranici Bonami pronašli preslatki prijenosni hladnjak koji dolazi u čak šest boja. 

 | Autor: Instagram @bonamihr Instagram @bonamihr Foto: Instagram @bonamihr

Ovaj prijenosni hladnjak brenda Polarbox preslatkog je retro izgleda i, baš kao i retro uređaji iz 50-ih godina prošlog stoljeća, dolazi u zanimljivim, pastelnim bojama. Tako u ponudi možemo pronaći ružičasti, žuti i petrolej plavi Polarbox s tirkiznim remenom i slovima, tirkizni i svijetlo plavi s ružičastim remenom i slovima te pastelno ljubičasti Polarbox sa žutim slovima i žutim remenom. 

 | Autor: Bonami Bonami  | Autor: Bonami Bonami

Remen koji služi za nošenje napravljen je od umjetne, eko kože te je podesiv pa tako hladnjak možemo nositi u ruci ili preko ramena. 

 | Autor: Bonami Bonami Foto: Bonami, Polarbox prijenosni hladnjak (30,90 eura)

Polarbox prijenosni hladnjak ima odlična izolacijska svojstva pa tako piće održava hladnim otprilike 24 sata. No, važno je naglasiti kako dugotrajnost držanja hladnoće ovisi o količini stvari koje se nalaze u hladnjaku te jesmo li u njega dodatno pohranili i ledene paketiće, odnosno vrećice. 

Također, ovaj hladnjak (neovisno o boji) dolazi u dvije veličine, odnosno sa zapreminom od 12 litara kojemu iznosi 30,90 eura te sa zapreminom od 20 litara i njegova cijena iznosi 38,90 eura. 

Photo: Bonami

Komentari 0