Life&style

Zara Home nikad ne iznevjeri, sada u ponudi ima i viralnu Stanley Cup šalicu

  • Na početku ove godine činilo se kako se cijeli svijet vrti oko jedne stvari - čelične Stanley boce/šalice za vodu
  • Za njihovu popularnost zaslužan je, naravno, TikTok na kojemu nismo mogli pogledati neki video bez da osoba u njemu sa sobom ne nosi svoj primjerak Stanley Cupa
  • Stanley Cups najviše su bile dostupne u SAD-u gdje su s polica nestajale brzinom svjetlosti, ali u Hrvatskoj ih se nije dalo pronaći. No sada i mi imamo priliku nabaviti svoj primjerak i to u Zari Home 
  • Pročitaj također: Čini se da svatko na TikToku ima svoju Stanley Cup, evo zašto su tako popularne

Stanley Cup višekratne, čelične boce za vodu koje nas zapravo podsjećaju na veliku, izduženu šalicu sa slamkom, donedavno su bile jedan od najpoželjnijih predmeta na svijetu. Naravno, proslavio ih je TikTok i influenceri koji su u svojim videima non-stop pili iz njih, nosili ih uz sebe tijekom obavljanja svakodnevnih obaveza (jer su zbog svog oblika vrlo praktične) te svojim pratiteljima pokazivali sve primjerke, odnosno zanimljive boje u kojima ih posjeduju. 

Sve je to rezultiralo time da se Stanley Cups iznova rasprodaju u rekordnom roku bilo da se radi o fizičkim ili online trgovinama, osobito u SAD-u. Željeli su ih (i još uvijek žele) imati baš svi. No, ako su 'svi' iz Europe, osobito iz manjih zemalja poput Hrvatske, Stanley Cup je bio proizvod do kojeg nije bilo baš lako doći. Na sreću, trendove jako dobro prati Zara Home u čijoj smo ponudi pronašli upravo ovu viralnu bocu. 

@stephgmacedo Its a vibe 🤍 #fyp #stanleycup #stanley #aestheticfinds #cleanaesthetic ♬ Collide (sped up) - Justine Skye

Naime, ova je šalica, doduše u samo u boji antracita s tamnom slamčicom, dio Zara Home kolekcije za kampiranje što zapravo ima smisla jer nam je na kampiranju važno da napitci koje ponesemo dugo ostanu prikladne temperature. Upravo to omogućuje Stanley Cup koja će hladne napitke takvima očuvati 11 sati, a tople sedam sati. 

 | Autor: Zara Home Zara Home Foto: Zara Home, Stanley Cup boca (59,99 eura)

Iz ove šalice može se piti na dva načina, odnosno kroz slamku i izravno nakon što maknemo poklopac. Također, može se rastaviti u nekoliko dijelova i svi oni se mogu prati u perilici, a zbog svog oblika je pogodna i za držač čaša u automobilu. Uz popularnu šalicu, u Zara Home možemo pronaći i Stanley termosicu klasičnog oblika koja će temperaturu hladnih i toplih napitaka održati 20 sati, a zamrznute napitke čak četiri dana. 

 | Autor: Zara Home Zara Home Foto: Zara Home, Stanley termosica (59,99 eura)

Kao i Stanley Cup, ova je termosica otporna na udarce, udubljenja i padove, a zbog njihovih vakuumskih poklopaca, tekućine iz njih neće curiti. A da se ne bi sve vrtjelo samo oko napitaka, u Zara Home asortimanu možemo pronaći i Stanley čeličnu kutiju za užinu u tamno zelenoj boji s metalnim bravicama sa strane, a koja će održati savršenu temperaturu hrane. 

 | Autor: Zara Home Zara Home Foto: Zara Home, Stanley kutija za užinu (48,99 eura)

Photo: Zara Home

Komentari 0