Life&style

Muž je dao ime bebi dok je žena bila u nesvijesti od teškog poroda - i sad ih svi zezaju zbog imena

  • Biranje imena za novorođenu bebu može biti jako teška odluka, ali ne i u ovom slučaju
  • Otac je odabrao je ime za bebu dok majka nije bila pri svijesti nakon teškog poroda
  • Žena se jako naljutila, pogotovo jer ih zbog cijele situacije i neobičnog imena sada mnogi zezaju

Mnogi se danima premišljaju kako će dati ime svojem djetetu, no ovaj čovjek nije imao problema s biranjem imena. Odabrao ga je sam te su sad i on i njegova supruga stalno na meti šala svojih članova obitelji zbog imena koje je odabrao.

Brojne druge mame priznale su kako bi jednako reagirale da su u situaciji kao i ova majka.

Melissa Weiss na svojem je obiteljskom TikToku objavila video u kojem njen muž prepričava kako je dao bebi ime šaljivom rečenicom iz filma Superbad: “Dopuste ti da odabereš ime koje hoćeš kad stigneš tamo.”

@theweisslife This is actually how we ended up with our baby’s name.🤣 #babynames #babyname ♬ I uploaded this sound when it was music.ly lololol - Mackenzie Jewell

U opisu videa pisalo je “Kad ti je žena u nesvijesti poslije poroda pa sam moraš odabrati ime za bebu… Ovako smo zapravo došli do imena za našeg sina.”

Video je ubrzo postao viralan, s više od 1,8 milijuna lajkova i tisućama komentara. Pratitelji na TikToku bili su zaprepašteni ovim razvojem situacije. 

Jedna je žena tako komentirala “Da je moj muž našoj bebi dao ime koje nisam htjela vjerojatno bih se rastala i promijenila bebi ime.”
Dok je druga rekla “Tako bih brzo otišla na sud promijeniti to ime i bila bih jako ljuta na svog muža.”

Beba dvostruko veća od prosjeka Možda vas zanima Žena je rodila zdravog dječaka - dvostruko većeg od prosjeka. Pogledaj ovog malog diva! Rubrika Life&style Life&style

Najmlađi sin njihovo je šesto dijete i tata mu je dao ime Jagger. Zbog reakcija koje je video izazvao, Melissa je objavila i popratni video u kojem je objasnila situaciju.

Rekla je kako je imala rizičnu trudnoću i hitni porod u 38. tjednu trudnoće. “Tijekom poroda sam bila na toliko lijekova, bila sam izvan sebe, sva ošamućena.”

@theweisslife Reply to @gianna_0927 how our baby got his name #babynames #babyname ♬ original sound - The Weiss Family

“Nakon poroda, Jeff je ostao s našom bebom dok sam se ja oporavljala. Nakon nekoliko sati napokon sam ga mogla vidjeti, a Jeff mi je tad rekao kako misli da mi se maleni trebao zvati Jagger.”

Ime im je ionako bilo na popisu, ali nije bilo među favoritima. “Na kraju smo ipak zajedno odlučili da mu to ime najbolje pristaje pa smo ga tako i nazvali.”

Iako se mnogima ime nije svidjelo, što su i obznanili u komentarima, drugi su pohvalili unikatno ime malenog Jaggera.

Uz Jaggera, Melissa i Jeff imaju još petero djece, Gabrielle (17), Gracelynn (13), Gwyneth (11), Gretchen (8) i Gemmu (4).

Roditelji su natjerali sina da drži natpis 'Potrubi ako mrziš nasilnike' uz cestu za kaznu što je nasilnik Možda vas zanima Roditelji su natjerali sina nasilnika da za kaznu stoji uz cestu i drži natpis 'Potrubi ako mrziš nasilnike' Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: Instagram/@theweissfam

Komentari 0