Life&style

Muškarci ovih zanimanja najlakše dolaze do seksa

Ne trebaju nam stručna istraživanja da ovo dokažu, pa smo odlučile same složiti listu muških zanimanja koja su nam najprivlačnija...

Ako je vjerovati pornićima, dostavljači, vodoinstalateri i poštari najlakše dolaze do seksa. No, ovo je stvarni život, a ne PornHub. Ali, moramo priznati da postoje zanimanja koja su nam posebno seksi. Ovo su muška zanimanja koja privlače najviše ženske pažnje:

1. Biznismen

I prema nekim istraživanjima je potvrđeno, a zvuči i kao sasvim logična stvar: žene bi za partnera najradije odabrale frajera koji je na čelu neke tvrtke ili vodi uspješan posao. Ženama su općenito menadžeri životinjski privlačni jer pretpostavljaju da su i na drugim poljima života uspješni, da dobro upravljaju i svime ostalim. A uspješni biznismeni su i automatski alfa mužjaci.

2. Glumac

Vjerojatno ima veze s njihovom transformativnom ulogom: u jednom trenu je vitez koji spašava srednjovjekovno selo, u drugom trenu je problematični boksač kojeg treba spasiti od lošeg društva, a na kraju je pomalo istrošeni, ali i dalje vrlo seksi policajac koji se bori protiv zločestih dečkiju. Glumci su zavođenje vježbali na setu, a usto su često zbog uloga i isklesana tijela. Čak i ako nisu fizički atraktivni, imaju karizmu koja nadjačava bilo kakve mišiće.

3. Glazbenik

Baš poput glumaca glazbenici se nalaze u centru pozornosti, a publika ih obožava. Ne postoje groupie girls bez veze… Romantične balade otapaju i najhladnijih ženskih srca, a katkad nije potrebno ni da on bude vrhunski pjevač. Tu je magija pozornice, dašak divljeg života, a ne smije se zanemariti niti to koliko muškarcu raste cijena samim tim što druge žene uzdišu za njim. I baš kao i kod glumaca, bitnija je karizma od fizičkog izgleda. Pogledaj samo Micka Jaggera i sve će ti biti jasno!

4.Specijalac

Dobro, možda bismo voljele reći i agent CIA-a, ali nećemo pretjerivati. Specijalci imaju hrpu vještina, a i ne možemo odoljeti tom momentu opasnosti – njihov životni stil je takav da ne znaju gdje će ih dan odvesti.  Posao specijalaca uvijek visi o niti, a isto tako ne smiju pričati o poslu pa je sve obavijeno velom tajne. A ne može im se osporiti niti sva ta muževnost na kvadrat. 

5. Profesor na fakultetu

Obrazovan, načitan, inteligentan… I u isto vrijeme, sva pažnja je usmjerena baš na njega (ako osim izgleda ima i nevjerojatno sposobnost držanja studenata budnima). Baš poput biznismena, i profesor ima taj stav alfa mužjaka i snažan autoritet. Postoji li neka koja nije maštala o vrućem susretu sa svojim seksi profesorom?

6. Pilot

Možda ovo nije posao iz snova za sve muškarce, ali oni koji traže brdo usputnih avantura su konačno našli svoj poziv. Stalno su u uniformama (žene + uniforme = luda mašta), dobro izgledaju i putuju iz grada u grad. Ne moraju se zamarati održavanjem dugotrajnijih veza, ne moraju objašnjavati gdje odlaze rano ujutro niti odgovarati na ljubomorne pozive ljubavnica. Jasno nam je da ovi frajeri ne žele dugotrajnije odnose, pa to od njih ni ne očekujemo…

7. Promotor u klubu

Ovo zanimanje bilo je seksi i prije dvadeset godina, a i danas je jer clubbing scena nikad nije u opadanju. Klupski promotori su uvijek savršeno sređeni bez razloga (ne znamo zašto moraju nositi crna odijela, no nije ni bitno). Uz to, uvijek imaju neku “spiku” jer trebaju privući hrpu ljudi u svoj klub, a i djeluju ponekad misteriozno (iako znamo da idu provjeriti koliko je gajbi pive stiglo iza šanka, a ne razbiti lanac švercera droge).

Možda vas zanima 5 poslova idealnih za ljenčine? Slušamo! Rubrika Life&style Life&style

8. Knjižničar

Mladi knjižničari. Možda još uvijek kod nas zvuči kao mitsko zanimanje, ali moguće je… Oni imaju mozak, a i neki slatki štreberski izgled. Osvojit će te svojim znanjem širokog spektra, a i tretirat će te bolje od drugih tipova koji traže nešto površno. Ne zato što je bolji, nego uglađeniji…

Photo: promo

Komentari 0