Life&style
Motivacijski kalendar

Motivacijski kalendar 'Brinem o sebi 365 dana' je dar koji bi bilo dobro pokloniti i samoj sebi

  • Kako se bliže blagdani, sigurno već mnogi polako razmišljaju o poklonima za svoje najdraže 
  • Motivacijski kalendar za 2024. godinu 'Brinem o sebi 365 dana' izvrstan je i nadasve originalan poklon
  • Osim toga, ne bi bilo loše pokloniti i sebi jedan… 

Motivacijski kalendar' Brinem o sebi 365 dana' za 2024. godinu puno je više od običnog kalendara. Naime, integrirani QR kod na svakoj stranici kalendara pretvara ga u cjelogodišnju podršku brizi o sebi za svaku ženu, s obzirom da se skeniranjem QR koda ulazi na online platformu s edukativnim i motivacijskim sadržajem. Svaki mjesec kalendara otkriva novu temu vezanu uz brigu o sebi, a pokrivena su područja brige o svom tijelu, umu, vremenu, odnosima i okruženju. 

 | Autor: PR, motivacijski kalendar PR, motivacijski kalendar

Vlasnice kalendara tako će npr. u svibnju saznati kako izbaciti napetost iz tijela, u lipnju naučiti više o prirodnoj njezi lica, a u srpnju kako se kvalitetno odmarati. Svaku temu mjeseca vodi mentorica koja je stručna za tu temu, korisnike se potiče na aktivno korištenje kroz jednostavne tjedne zadatke, a u sklopu platforme predstavljeni su i proizvodi hrvatskih brendova koji nadopunjuju cijelu priču.

 | Autor: PR, motivacijski kalendar PR, motivacijski kalendar  

Kalendar dolazi u zidnoj i stolnoj verziji: Zidni kalendar ima velika polja s datumima u koja se mogu zabilježiti sve bitne obveze pa je tako idealan za obiteljske prilike, a stolni ima postolje od bračkog kamena pa će se s lakoćom uklopiti u svaki ured i na svaki radni stol. 

Možda vas zanima Luksuzna pakiranja: izdvojili smo 6 adventskih beauty kalendara koji opravdaju svoju cijenu Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: PR, motivacijski kalendar PR, motivacijski kalendar

Autorice cijelog ovog inovativnog koncepta su Karla Krizmanić, grafička dizajnerica čije predivne originalne ilustracije krase listove kalendara, te Gordana Trošt-Lanča, psihologinja koja je u suradnji s Karlom i stručnim mentoricama osmislila sadržaj online platforme. 

Svoj primjerak možeš naručiti preko web stranice kkarikature.hr

Možda vas zanima Pronašli smo kalendare za 2024. domaćeg brenda koji funkcioniraju kao odličan dekorativni detalj Rubrika Life&style Life&style
Photo: PR, motivacijski kalendar

Komentari 0