Beauty

Luksuzna pakiranja: izdvojili smo 6 adventskih beauty kalendara koji opravdaju svoju cijenu

  • Blagdanski period godine je pred vratima, a omiljeni beauty brendovi već naveliko predstavljaju nove adventske kalendare
  • Nešto skuplje, luksuznije varijante definitivno se isplate jer kriju pregršt iznenađenja koja će izmamiti osmijeh na lice
  • Bogati i raskošni, ove godine ispod bora želimo vidjeti upravo ove adventske kalendare

Do Božića nas dijeli nešto više od mjesec dana, a to znači samo jedno – sasvim je legitimno zaraziti se blagdanskom groznicom u vidu svih mogućih preslatkih detalja. Tako su, između svega ostalog, adventski kalendari nešto što obožavamo, a ovog puta za oko su nam zapele luksuznije beauty inačice koje će ti se sigurno jako svidjeti.

Adventski kalendari idealna su opcija kao poklon dragoj osobi, ali nećemo se čuditi niti ako pokoji primjerak pokloniš sebi, pogotovo ako je riječ o Huda Beauty adventskom kalendaru koji sadrži sve što možeš zamisliti od šminke. Ruževi, highlighteri, sjenila, maskare… lista ide dalje, stoga želiš li obnoviti makeup kolekciju ili znaš da nekome treba, s ovim kalendarom nema greške.

 | Autor: Foto: Huda Beauty, adventski kalendar (105 dolara)

Tu je i luksuzan Lancôme adventski kalendar koji krije 24 iznenađenja s 5 proizvoda u originalnoj veličini, dok su ostali putne ambalaže. Kombinacija šminke, mirisa i skincarea je ono što ovaj kalendar čini posebnim i stavlja na visoko mjesto blagdanskih želja.

 | Autor: Foto: Lancôme, adventski kalendar (200 eura)

Kako bismo nastavili u tonu dobre šminke, Charlotte Tilbury adventski kalendar je pravi mali raj jer sadrži najpopularnije proizvode brenda poput uvijek rasprodanih pudera ili primera, no u kalendaru ćeš pronaći i ostale makeup proizvode koje je dobro imati u svojoj kolekciji, kao i dio iz preparativne kozmetike.  | Autor: Foto: Charlotte Tilbury, adventski kalendar (160 funti)

Harrods Beauty pripremio je vizualno predivan kalendar koji će ti možda biti žao otvoriti. Ipak, kad saznaš da se unutra nalazi presjek najboljih beauty brendova, promijenit ćeš mišljenje. NARS, Bobbi Brown, Gisou, samo su dio asortimana, a koja su to ostala imena, ostavljamo na tebi da saznaš.  | Autor: Foto: Harrods, Harrods Beauty predivan kalendar (250 funti)

Sisleyjev adventski kalendar krije sve ključne proizvode brenda iz dekorativne i preparativne kozmetike. Iako cjenovno skuplji, ovaj kalendar zadovoljit će svačije apetite, a i vizualno je vrlo atraktivan, šaren i razigran.

 | Autor: Foto: Sisley Paris, adventski kalendar (595 funti)

I za kraj, čuveni Bobbi Brown i adventski kalendar u obliku kuglice za bor u čijim se ladicama nalazi kombinacija originalnih i putnih pakiranja kvalitetne šminke s naglaskom na klasike brenda.

Možda vas zanima Petra Nižetić ima novi projekt: u njezinoj režiji možemo napraviti čarobne obiteljske blagdanske fotografije Rubrika Life&style Life&style

Isto tako, iako znamo da bi najradnije sve ladice, odnosno prozorčiće otvorila odmah, probaj se suzdržati i doista otvarati dan po dan. Na taj način ćeš održati uzbuđenje bez obzira na to što na službenim stranicama brendova možeš dobiti preview onog što kupuješ. S druge strane, odlučiš li se da neki od ovih adventnih kalendara budu tvoj poklon dragoj osobi, sigurni smo da će biti oduševljena super idejom.

 | Autor: Foto: Bobbi Brown, adventski kalendar (195 funti)

Photo: Foto: lancome.hr

Komentari 0