Life&style

Moderne svijeće s dizajnerskim potpisom

Mladi dizajner Damjan Jacić dodao je tradicionalnom obrtu svijeća dizajnerski potpis i krenuo u kreiranje tih unikatnih podizača atmosfere.

Jeste li ikada razmišljali o svijećama kao o dizajnerskom proizvodu? Dizajner Damjan Jacić je upravo s tim pitanjem pokrenuo novi brend – Damien's Candles. Odlučio je stvoriti prepoznatljivi brend dizajnerskih svijeća koje karakterizira inovativan i minimalistički dizajn.

Velika je pažnja stavljena na ručnu izradu i kvalitetu ekoliških materijala kako bi se dobili zamišljeni oblici i teksture. Svijeće su unikatne, autorski su rad mladog dizajnera i svojim dizajnom se savršeno uklapaju u moderne i pročišćene interijere.

Prva kolekcija svijeća koju Damjan predstavlja je Signature Line. U toj kolekciji najviše se ističu svijeće rebrastih struktura, a svi modeli mogu se naći u različitim veličinama.„Proizvodnja svijeća dugogodišnji je obrt moje obitelji, te sam odlučio tom tradicionalnom obrtu dati jedan dizajnerski potpis. Želja mi je bila stvoriti kolekciju svijeća koja ima svoje temlje u modernoj arhitekturi i minimialističnom dizajnu. Svijeće kao oblik dizajnerskog izražavanja su vrlo zakinute za estetiku i najčešće se svode na mirisne čaše, stoga sam htio napraviti nešto što ima dizajn, nešto novo, drugačije. Jednu modernu i elegantnu priču u svjećarstvu. U planu je puno noviteta unutar brenda, u vidu različitih modela, limited kolekcija te naravno i mirisnih svijeća“  izjavio je Damjan Jacić.

Damien's Candles mogu se kupiti u Dizajnholik trgovinama i MSU shopu. Cijena manjih svijeća je 25 kuna, a većih oko 50.

Photo: None

Komentari 0