Life&style

Model u usponu s takvim tenom? Leni Klum otkrila je lice bez šminke da potakne 'skin positivity'

Glatka, sjajna i potpuno ujednačena: Ovakvu kožu, na društvenim mrežama i u kampanjama barem, stalno viđamo. Zapravo mogli bismo reći i skoro isključivo viđamo, čak i u vremenima pokreta 'skin positivity'. Ako želiš, čini se da postoji bezbroj opcija na Instagramu, TikToku itd. da svoju kožu pretvoriš iz nečiste, pjegave i pune ožiljaka u porculansku - s pomoću filtera. Ali, to uglavnom nema puno veze s pravom kožom. Naime, prava koža ima pore, prištiće i bore. Srećom, također vidimo protupokret, jer se sve više influencera i zvijezda svjesno odriče filtera, uključujući Leni Klum.

Leni Klum: Model pokazuje svoju kožu bez filtera i šminke

U Instagram storyju je mlada manekenka u usponu podijelila svoj novi selfie izbliza, bez ikakvog retuširanja, filtera ili šminke. Jasno su vidljivi prištići i crvenilo na čelu, obrazima i bradi. Kako i mnoge od nas izgledaju kad smo kod kuće i nenašminkane. Sasvim je normalno imati 'neujednačenu kožu' – a Leni Klum to ponovno jasno pokazuje svojom objavom.

 | Autor: Instagram @leniklum Instagram @leniklum Foto: Instagram @leniklum

Leni Klum pojavljuje se neuređena u svojim Instagram stroyjima

Manekenka je također podijelila krupni plan kože 2023. godine. Tada, doduše, našminkana. Ali, takve su snimke također nevjerojatno važne. Umjesto da sakrije svoje prištiće, Leni Klum zumira dio fotografije koji ističe njezine nesavršenosti. Poruka: Koža ima teksturu i nikada nije potpuno bez pora, prištića ili bora. I to je sasvim normalno.

 | Autor: Instagram @leniklum Instagram @leniklum Foto: Instagram @leniklum

Eva Mendes Možda vas zanima Eva Mendes, jedna od najljepših žena Hollywooda, otkrila je koji dio svog tijela mrzi Rubrika Life&style Life&style

Na početku karijere 2021., Leni je na Instagramu objavila fotku s aknama - potpuno bez šminke. Njene riječi o fotki: 'Moja koža na loš dan!' Na postu se vidi: crvenilo i prištići.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

U jednom intervjuu je tada otkrila da je muče akne: „Često sam se osjećala loše zbog akni“, priznala je. I, naravno, često priželjkuje da nema prištiće pa ih zbog toga prikriva šminkom. Ali, također je naglasila da ne želi poreći kožnu bolest. Baš suprotno: „Želim biti iskrena i pokazati kako moja koža i tijelo doista izgledaju. Želim da ljudi shvate da je loša koža potpuno normalna.“

Leni Klum | Autor: Instagram @leniklum Instagram @leniklum Leni klum

U aktualnoj objavi Leni Klum pokazuje da često ne možemo i ne moramo sakriti prištiće, čak ni šminkom – te da iza navodno 'savršenih' fotografija često stoji jako puno retuširanja. Svojom objavom još jednom ukazuje na važnost pozitivnog stava prema koži.

Možda vas zanima "Više nikad neću biti ovako vitka" - uz staru i novu fotku Selena Gomez stala je u obranu svog tijela Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @leniklum
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lijepa