Life&style

Na Netflix stiže još jedna serija prema romanu Harlana Cobena: 'Missing You' donosi uzbudljiv zaplet i misteriju

Od kada je došla na male ekrane 1. siječnja 2024., u samo dva tjedna seriju 'Fool Me Once' ('Ako me prevariš', u hrvatskom prijevodu) je pogledalo više od  61 milijun kućanstava diljem svijeta - i mi sami smo među njima. 'Missing You', još jedna serija prema romanu ovog američkog pisca s više od 80 milijuna prodanih knjiga, čije je snimanje najavljeno nakon prikazivanja ove hit serije. Bit će to deveta suradnje Cobena i Netflixa, a navodno ni tu neće stati. Coben ima još knjiga koje se mogu ekranizirati, a Netflix ima još ambicija producirati hit serije.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, serija Fool Me Once

Radnja nove serije 'Missing You' pratit će detektivku Kat Donovan, koju i danas proganja misteriozan nestanak njezinog zaručnika prije mnogo godina. Njezin je zaručnik (i ljubav njezina života) nestao bez traga prije više od deset godina. Sada, u današnje vrijeme, ona lista aplikaciju za spojeve i šokirana je kad vidi njegovo lice. Sa željom da sazna što se točno dogodilo, Kat biva uvučena u vlastitu prošlost, a detalji oko zasebne obiteljske tragedije također izlaze na vidjelo.

Film 'Ljubav, uhođenje, ubojstvo' Možda vas zanima Kad muškarac postane žrtva progoniteljice: jezivi Netflixov dokumentarac priča je koja završava ubojstvom Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Pr Pr

Glavnu ulogu, detektivku Kat Donovan, igra Rosalind Eleazar poznata po ulozi Louise Guy u seriji 'Slow Horses'. Izvršni producenti serije uključuju samog Cobena, kao i Nicolu Shindler, Richarda Feeja, Victoriju Asare-Archer i Dannyja Brocklehursta. Sean Spencer i Isher Sahota rade na režiji serije.

Foto: Pixsell/IPA, Rosalind Eleazar u seriji "Slow Horses" | Autor: Pixsell/ IPA Pixsell/ IPA Foto: Pixsell/IPA, Rosalind Eleazar u seriji "Slow Horses"

Ipak, serija 'Missing You' samo je jedna od serija prema kriminalističkim romanima Harlana Cobena koja je u najavi, a na kojoj Netflix radi. U planu je snimanje i desete serije koja će za podložak imati Cobenovu knjigu, a riječ je o naslovu 'Run Away'. Obzirom da je 'Missing You' trenutno u produkciji, nadamo se da će uskoro i stići na male ekrane jer su mnogima ove serije snimljene prema Cobenovim knjigama postale omiljene. A sve postojeće smo već pogledali...

Photo: Pr
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    budem pogledao