Life&style

missGASTRO traži novu gastro zvijezdu! Prijavi sebe ili omiljenog food blogera

  • I ove godine missGASTRO traži gastro zvijezde
  • Osim glavnih kategorija: tradicionalna hrana, zdrava i vegetarijanska kuhinja te slastice, postoji i posebna kategorija gastro influencera
  • Ove godine u žiriju su food bloger Darko Kontin, poznati bloger i novinar Domagoj Jakopović Ribafish te prošlogodišnja pobjednica Nasja Duplančić

Ponovno je došlo vrijeme za najveće regionalno natjecanje food blogera u organizaciji missGASTRA. Otvoren je natječaj u kojem missGASTRO traži nove Gastro zvijezde, a s nestrpljenjem očekujemo da nas i ove godine oduševe svojim kulinarskim umijećem. Prošle godine primljeno je više od 600 prijava, a stručni žiri je odabrao četiri finalista u svakoj kategoriji. Na kraju su presudili glasovi čitatelja te je pobjedu ponijela Nasja Duplančić, koja stoji iza bloga ''Mama ja sam gladan''. 

Možeš se prijaviti u tri glavne kategorije: tradicionalan kuhinja, zdrava i vegetarijanska hrana te slastice. Ove kategorije su isključivo za kandidate koji imaju svoj blog. No, nismo zaboravili ni one koji imaju samo Instagram ili Facebook profil i/li YouTube kanal. Ovog puta je otvorena posebna kategorija za gastro influencera, a u njoj nas možeš zadiviti svojim fotografijama hrane, ali i video uratcimaPrijave se nalaze na linku.

Možda vas zanima Imamo veliku vijest: Gastro.hr postaje missGastro! Rubrika Life&style Life&style

Ove godine zahtjevnim poslom biranja finalista posvetit će se Darko Kontin, jedan od najuspješnijih hrvatskih food blogera, Domagoj Jakopović Ribafish, poznati novinar i bloger koji je ujedno i predsjednik žirija te prošlogodišnja pobjednica, Nasja Duplančić. 

Pobjednike kategorija i nositelja titule "Food blog godine" nagradit će i sponzori na velikoj svečanoj završnici. Možda baš ti budeš jedan od njih. Zato, prijavi se na linku!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Komentari 0