Life&style

Imamo veliku vijest: Gastro.hr postaje missGastro!

  • Najveći ženski multimedijski brend, miss7, sad je još veći - pridružio nam se vodeći hrvatski portal o gastronomiji Gastro hr. kojeg od sad možete pronaći pod imenom missGASTRO
  • missGASTRO u novom ruhu donosi još više recepata poznatih food blogera i chefova
  • missGASTRO bit će ponovni organizator natječaja Gastro zvijezda

Missice koje stoje iza portala miss7 jako drže do prijateljstva pa smo odlučili proširiti i povećati svoju ekipu. Nakon što su nam se pridružile missMAMA i missZDRAVA, došao nam je i missGASTRO!

miss7 je postao najveća i najmoćnija medijska platforma koja prati ženu u svim njezinim fazama života, njezinim potrebama i željama.  Od beauty i modnih savjeta, fitnessa pa sve do razbijanja tabu tema i dobrih seks savjeta, miss7 je tu kako bi zabavio, nasmijao, ali i osnažio ženu kad joj je to potrebno. 

Uz zanimljive recepte, najnovije vijesti iz gastronomije i recenzije novih i starih gastro oaza, na missGASTRO ćeš moći pročitati o  novim zdravim namirnicama te ćeš i ti moći predlagati nove moderne načine kombiniranja hrane, ali nećemo zapostaviti niti tradicionalnu kuhinju iz svih dijelova Hrvatske. Također zajedno ćemo istraživati omiljena bezalkoholna i alkoholna piće, ali se i inspirirati savjetima za uređenje stola. Testirat ćemo kuharice poznatih svjetskih autora, recenzirati kulinarske emisije, pratiti novosti na tržištu prehrambenih proizvoda i javljati vam naše dojmove.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Miss7 i missGASTRO se vesele novom poglavlju, a pozivamo i tebe da se pridružiš najvećoj ženskoj medijskoj ekipi i na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu i da s nama podijeliš svoja iskustva, osjećaje i razmišljanja kako bi zajedno još više uživali u hrani i piću. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0