Life&style

Žena je rodila mačku. I objavila to svijetu. Najozbiljnije

Amerikanka Lucy Schulz i njen partner željeli su dokumentirati dolazak novog člana obitelji – uključujući i trudove i bol, suze radosnice te prvi pokušaj dojenja. Što je tu neobično? Nema bebe, to je mačka!

Par je objavio emotivno putovanje koje su proživjeli kako bi svojoj novoj mački poklonili život. Lucy je postala obiteljske fotografije na Facebook te napisala: 

„10. siječnja 2018. godine pozdravili smo našu prvu bebu mačku, odnosno kastriranog dugodlakog mačka. Velik je 56 cm i teži 2700 grama. Već jede krutu hranu, a još mu nismo dali ime. Tako smo zaljubljeni.“ 

Lucy je jedva čekala da podijeli fotke svog novog člana obitelji sa svijetom. Žena iza kamere, Elizabeth Woods-Darby, kaže da joj je to bilo jedno od smješnijih snimanja u životu te da je mačak većinu vremena spavao i uživao kad su ga omatali dekom. Također je rekla da je bilo i negativnih reakcija na fotografije: 

„Te su fotografije stavljene na Internet zato jer su smiješne i zabavne te je nekako sve realno. Ovaj rad ne omalovažava rađenje djece, nego jednostavno slavi činjenicu da su posvojili novog člana obitelji. Nekog tko prije tjedan dana nije ima svoj dom.“ 

Možda vas zanima Oplodila je svoju jajnu stanicu psećom spermom Rubrika Life&style Life&style

Par je dobio jako puno negativnih komentara. Neki smatraju da snimanje omalovažava žene i majke, a par naglašava kako baš misle suprotno. Osim toga, „nova mama“ Lucy želi fotografijama ohrabriti ljude da udome mačku. 

Mačak još nema ime, ali sigurne smo da prijedloga neće nedostajati…

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0