Life&style

Milka ima tri nova zimska okusa čokolade! Koju ćeš prvu probati?

  • Nova Milka edicija takozvanih zimskih čokolada uistinu je za prste polizati
  • Dolazi u tri okusa, a čokoladu spaja s keksima, bijelom kremom i bademima
  • Cijena jedne čokolade iznosi 9,50 kuna. Koju si poželjela isprobati?

Ljubitelji slatkoga, pozor! Milka je predstavila tri nova okusa čokolade, a nama su zazubice narasle u isti tren. Ovogodišnja posebna zimska edicija omiljenih mliječnih čokolada dolazi u tri varijante.

Možda vas zanima Dorina je predstavila limitiranu ediciju čokolada, a nama je za oko zapela ona s okusom pite od jabuka Rubrika Life&style Life&style

Prvu čine spoj čokolade, badema i kreme, dok druga čokoladu spaja sa speculaas keksima. Riječ je o keksima koji se tradicionalno vezuju uz blagdan Božića, a koji krasi bogata aroma u kojoj prevladava okus cimeta. Ako si ljubiteljica ovih keksića podsjećamo te kako ih možeš koristiti u pripremi posebnog tiramisua. Riječ je o zimskom receptu koji će raznježiti sva osjetila, a pronaći ga možeš ovdje.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Želimo isprobati! Lindt ima nove bombone u kombinaciji bijele čokolade i komadića lizalice Rubrika Life&style Life&style

Posljednji ovogodišnji novitet je čokolada nazvana 'Snježno čudo', a koja je predstavljena kao alpska mliječna čokolada punjena mliječnom kremom i komadićima keksa. Zvuči sjajno, zar ne?

Ove tri edicije Milka čokolade pronašli smo u Müller dućanima po cijeni o 9,50 kuna po komadu. Vjerujemo kako će se ove poslastice uskoro naći i na policama preostalih prehrambenih trgovina. Koju od navedenih bi rado isprobala?

Photo: Miss7/pr
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    sve milke su odlične