Life&style

Mila Elegović priznala je Neveni da bi se opet udala, ali i koga bi zvala za kumu

  • U novoj epizodi talk showa 'Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' zabavne minute donijele su glumice Mila Elegović i Marija Borić
  • Prijateljice i glumice progovorile su o mnoštvu tema koje zaokupljaju žene: o starenju, ljepoti, menopauzi, pravim ženskim prijateljstvima... 
  • No, osim uživanja u zabavnim minutama naše missice imale su prilike i sudjelovati u giveawayu i osvojiti nove Nivea proizvode protiv nepoželjnih pigmentacijskih mrlja na licu

Još jedna epozoda "miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima" donijela je zabavne minute u mnoge domove, a ovaj put u društvu zanimljivih gošći, glumica Mije Elegović i Marije Borić. No, sve naše missice koje su jučer pratile emisiju dočekalo je i posebno iznenađenje! Naime, Nivea je odlučila darivati missice s novim proizvoda protiv nepoželjnih pigmentacijskih mrlja na licu – baš ono što će nam zatrebati kada pohitamo na terase uhvatiti prve zrake sunca!

Riječ je o NIVEA Cellular LUMINOUS630 liniji koja se sastoji od seruma i fluida i čiji se rezultati vide nakon 4 tjedna korištenja! Ima dokazanu učinkovitost i odlično djeluje na pigmentacijske mrlje uzrokovane UV zrakama, starenjem i hormonalnim promjenama tijekom trudnoće ili menopauze. Kako i ti među prvima u Hrvatskoj možeš testirati Nivea supermoćni duo protiv pigmentacija možeš saznati ovdje

Problemi s pigmentacijskim mrljama i unatoč zdravom načinu života

A da su s ovim tipom mrlja na licu i same vodile bitke ili ih očekuju priznale su i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović te njezina gošća Mila Elegović. I dok se Neveni problem s mrljama pojavio poslije trudnoće kao posljedica hormonalnog disbalansa, glumica koja njeguje zdrav život, pazi na prehranu i redovito vježba ipak ne može odoljeti prvim zrakama sunca što, kako je objasnila, sa sobom donosi posljedice. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

‘’Znaš ono kad u Zagrebu dođe prvo sunce i svi sjednemo u neki kafić i ono najveće sunce mi uvijek sprži dekolte i tu mi se pojave mrlje i pjege kojih se dosta teško riješiti ‘’, priznala je Mila te dodala da nanosi zaštitni faktor tijekom cijele godine, a na područje dekoltea zaboravi...

Tajne odličnog izgleda

Glumici je zaštita neophodna jer je i u ovim uvjetima pandemije prilično aktivna. Tempo održava odlaskom u krevet već u 22 sata i ustajanjem u 6.30

''Jako vjerujem u san do ponoći, u ta dva sata koja nahrane adrenalinsku žlijezdu, tu se najbolje odmoriš. Najdraže mi je zaspati rano s knjigom’’, otkrila je Mila.

Ističe kako je navršila 50 godina u kojima je kako je otkrila ‘naglo postaneš svjestan vlastite prolaznosti’. ‘’Sve što nisi dovršio cijeli život odjednom ti postane vidjljivo i ta svijest o tome može biti zastrašujuća, ali kad to prihvatiš, otvaraju se novi svjetovi – nova sloboda, ljepota, sigurnost u sebe, radost, razumijevanje, snaga….’’, navela je.

Tabu teme

Javno je i progovorila i o menopauzi, nakon čega ju je puno ljudi nazvalo i ‘špotalo što je uopće pričala o tome jer jednostavno nije zanimljivo'. 

‘’Ono što sam željela pokazati je da žena u svim periodima svog života ima izazovne situacije, a ovaj period je kod nas najveći tabu a to je vrijeme kada žena zapravo postaje najmoćnija psihički, a  može i fizički’, naglasila je Mila. 

Ženska prijateljstva i solidarnost 

Glumica Marija Borić osvrnula se na svoje dugogodišnje prijateljstvo s glumicom Milom Elegović, ali i općenito jake ženske veze koje postoje i među kolegicama na glumačkoj sceni. 

‘’Ono je što je lijepo u tom odnosu da smo si mi zapravo i podrška i utjeha kada treba. Takvih prijateljstava nema puno, ali ih ipak ima i ona su stvarno vrijedna. Zna se dogoditi da Milu nazovem da bih joj samo rekla rečenicu iz naše predstave pa da samo čujem njezin smijeh i da idemo opet dalje’’, rekla je glumica koja je na svijet prije godinu dana donijela dječaka, svoje prvo dijete.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Osvrnula se i na vruću temu vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle i njezinu potrebu da svoju istinu kaže cijelom svijetu:

‘’Ja sam se nad njom nekako sažalila. Naš svijet nije jednak njezinom u glumačkom smislu, ali je sličan. Znam što meni moj posao znači i kad zbog ljubavi sve makneš kao što je ona svoj jedan svoj dio sebe…Ona se udala za čovjeka, a ne za kraljevstvo. Kada vidim njezinu fotografiju nekako mi stegne oko srce i mislim si što ona sve na svojim leđima nosi. Možda je to sve varka, ali u dubini duše mislim da nije i da je zapravo u svemu tome ona jedna velika žrtva i to zbog ljubavi''.

Tko bi se to još udavao barem dva puta?

Razonode nije nedostajalo ni u brzopoteznim pitanjima koje su jedna za drugu pripremile glumice i prijateljice. Mila će tako radije izabrati umjetno sladilo nego šećer, kokoš (''ipak sam je jedna koka'') pred jajetom, kavu prije nego čaj, poraz će izabrati prije nego poniženje…a radije bi se vidjela u ulozi mladenke nego djeveruše. ''Obožavam vjenčanja i udavala bih se još najmanje dva puta mladenka’’, našalila se Mila i poručila Mariji kako će joj biti vjenčana kuma. Marija bi najradije uživala u proljeću, na selu, pa i u glampingu i izabrala jaje na oko nego tvrdo kuhano jaje.

Dok čekaš novu epizodu, jučerašnje zabavne minute emisije možeš pogledati na Facebook stranici miss7 i missBlog kao i na miss7 Instagramu.

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0