Beauty

Muče te mrlje na licu? Među prvima u Hrvatskoj testiraj novi Nivea supermoćni duo protiv pigmentacija

  • Sigurno ćeš u ovim sunčanim danima više uživati na otvorenom
  • Ali, ne zaboravi kakve to posljedice ostavlja na tvoju kožu
  • Sunce je najčešći uzrok pigmentacijskih mrlja, ali ne i jedini pa doznaj što ih sve može prouzročiti 
  • Otkrivamo ti novu liniju koja ima izvrsne rezultate protiv pigmentacijskih mrlja bez obzira na njihov uzrok

Proljeće je tu, dani sunčaniji i topliji i sigurno s užitkom ispijaš svoju kavu pod suncem...Ipak, koliko god povratak ovog rituala dočekali s veseljem, često zaboravimo kako može imati i negativne posljedice, pogotovo na našu kožu. Sunce, kada je riječ o našem tijelu, medalja je s dva lica - dok boravak na otvorenom blagotvorno djeluje na naše zdravlje, s druge strane UVA i UVB zrake oštećuju našu kožu, što može rezultirati ubrzanim starenjem, ali i tamnim, pigmentacijskim mrljama zbog kojih ten izgleda neujednačeno. Zašto one zapravo nastaju? 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock
Pigmentacijske mrlje su rezultat neuravnotežene proizvodnje melanina, pigmenta koji se prirodno nalazi u našoj koži i odgovoran je za našu boju kože. U određenim slučajevima se proizvodnja melanina poremeti i zato se počne neravnomjerno taložiti u koži i iako je sunce njihov najčešći uzrok, mrlje se mogu javiti i zbog genetske predispozicije, starenja, mogu ih uzorkovati i hormonalne promjene poput trudnoće ili menopauze, ali i upalni procesi na koži poput akni također mogu ostaviti tamne tragove na koži. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Bez obzira što je uzrok tvojih mrlja, sigurno si dosad pokušala puno toga da se riješiš ovaj estetski problem, a one su i dalje tu, ali nemoj očajavati - više od 10 godina znanstvenih istraživanja i testiranje više od 50 tisuća sastojaka rezultiralo je rješenjem koje će će ti pomoći da napokon izbrišeš tamne mrlje sa svoje kože.
Riječ je o NIVEA Cellular LUMINOUS630 liniji koja se sastoji od seruma i fluida i čiji se rezultati vide nakon 4 tjedna korištenja! Ima dokazanu učinkovitost i odlično djeluje na pigmentacijske mrlje uzrokovane UV zrakama, starenjem i hormonalnim promjenama tijekom trudnoće ili menopauze. U studiji koju su proveli znanstvenici iz Nivee, 91 posto ispitanica koje su redovito koristile NIVEA LUMINOUS630 serum protiv pigmentacijskih mrlja posvjedočile su da ih je proizvod oslobodio pigmentacijskih mrlja. A pogledaj kako djeluje na stvarnoj ispitanici, dakako, fotografije su neretuširane:
 | Autor: Rezultati svakodnevne upotrebe NIVEA Cellular Luminous630 linije proizvoda; izvor: NIVEA

Čemu zapravo ova linija duguje ovakvu učinkovitost? LUMINOUS630 je inovativni hit sastojak koji je razvila NIVEA, a on ciljano djeluje na staničnoj razini gdje ima dvostruki učinak: posvjetljuje postojeće pigmentacijske mrlje te redovitom upotrebom regulira proizvodnju melanina i sprječava pojavu novih mrlja. Na raspolaganju su ti dva proizvoda, serum i fluid:  

NIVEA Cellular LUMINOUS630 serum

Serum združuje revolucionarni sastojak LUMINOUS630 u najvišoj koncentraciji s vitaminom E i hijaluronskom kiselinom koja potiče staničnu aktivnost. Tamne fleke na koži smanjuje dvostrukim učinkom: smanjuje pigmentacijske mrlje i sprečava njihovo ponovno nastajanje redovitom upotrebom. Ovaj lagani serum ublažava mrlje uzrokovane suncem, starenjem i djelovanjem hormona kako bi razotkrio prirodnu blistavost kože. Unutar 4 tjedna, pigmentacijske mrlje su vidljivo svjetlije, u 8 tjedana intenzitet mrlja smanjen je do 50 posto, a redovnom uporabom dolazi do trajnog poboljšanja. Serum je lagane teksture koja se brzo upija u kožu, nježan je prema koži i preporučuje se za sve tipove kože, čak i osjetljivu te je prikladan i za trudnice.

 | Autor:


NIVEA Cellular LUMINOUS630 dnevni fluid

Fluid zaustavlja dodatno tamnjenje postojećih pigmentacijskih mrlja i sprečava njihovu ponovnu pojavu. Ima SPF 50 koji štiti kožu od sunca i fotostarenja, dok bogata formula s inovativnim sastojkom LUMINOUS630, vitaminom E i hijaluronskom kiselinom potiče staničnu aktivnost te dubinski hidratizira kožu. Pruža mat učinak i ne ostavlja masne tragove.

 | Autor:


Imaš priliku testirati ovaj supermoćan duo! 

Pozivamo te da isprobaš i sama se uvjeriš u učinkovitost NIVEA Cellular LUMINOUS630 linije! Sve što trebaš je odgovoriti na pitanje "Što si sve dosad učinila da se pokušaš riješiti mrlja na licu"? 5 čitateljica koje napišu najkreativnije odgovore šaljemo na kućnu adresu serum i fluid, a one nam javljaju svoje dojmove i šalju fotografije nakon 4 i 8 tjedana upotrebe.     

Dobitnice nagradnog natječaja su: 

  • Sonja Pleše
  • Tatjana Mihaljević
  • Stela Dominis
  • Anita Miliša
  • Vesna Stojić Filičić ,

Čestitamo!

Photo: Shutterstock

Komentari 0