Life&style

Mia Negovetić sinoć je nastupala u elegantnom izdanju, potpuno drugačijem od onog na Dori

  • Mia Negovetić sinoć je nastupila na 60. Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku
  • Za ovaj nastup, talentirana 17-godišnjakinja odabrala je elegantnu večernju haljinu i salonke
  • Mladoj dami čarobnog glasa jednako dobro pristaju svečane, kao i mladenačke, razigrane kombinacije

Ne znamo za ostale, ali nama je na Dori Mia Negovetić izgledala baš slatko, moderno i mladalački s onim svojim naočalama, tenisicama i tregerima i ne znamo zašto se toliko podignula bura oko njezinog outfita. Sinoć je ova talentirana 17-godišnjakinja nastupila na 60. Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku, u sasvim različitom izdanju - i opet je izgledala divno.

Mia je na šibenskoj pozornici pokazala da joj i zrelije odjevne kombinacije pristaju jednako dobro kao i razigrani mladenački stil - djevojka čarobnog glasa za Dječji festival odabrala je dugu nježnoroza večernju haljinu s jednim ramenom i šljokičaste salonke, outfit je zaokružila nakitom, a kosu raspustila. 

 | Autor: Duško Jaramaz/PIXSELL Duško Jaramaz/PIXSELL

Možda vas zanima Mia Negovetić obožava ovaj tip hlača - i stvarno ga sjajno kombinira! Rubrika Moda Moda

Mia Negovetić je kao 13-godišnjakinja zadivila sve svojom obradom Beyoncéine pjesme "Listen", a mlada Riječanka je zahvaljujući svom talentu dospjela i u američki televizijski show 'Little Big Shots', nakon čega je odradila i dojmljive nastupe u našoj zemlji, a oduševila je i svojom izvedbom himne za svečani vojni mimohod kojim je obilježena 20 godina vojne akcije Oluja.

 | Autor: Duško Jaramaz/PIXSELL Duško Jaramaz/PIXSELL

Bila je i članica žirija showa 'Zvjezdice' i umalo pobjednica ovogodišnje Dore:

"Ne reći da sam razočarana onim trilerom na samom kraju, gdje sam praktički do zadnje sekunde imala pobjedu 'u rukama' bila bi laž. Emotivka sam i jednostavno ne mogu ostati ravnodušna u tom trenutku", rekla je Mis koja je pjesmom "When It Comes To You" osvojila jednak broj bodova kao Damir Kedžo prema glasanju stručnog žirija, ali su u njegovu korist presudili glasovi publike. 

Možda vas zanima Sjećaš se boy benda Saša, Tin i Kedžo? Ovako su nekada izgledali! Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0