Moda

Mia Negovetić obožava ovaj tip hlača - i stvarno ga sjajno kombinira!

Mia Negovetić pred oči javnosti stigla je sa samo 13 godina. Tada je sve oduševila svojom obradom velikog Beyonceinog hita. Danas ima 16, prava je velika cura i... i razvija fantastičan stil!

Nema dvojbe da će Mia Negovetić biti stvarno velika pjevačka zvijezda. U to nitko ne sumnja još otkad je, prije tri godine, otpjevala Beyonceinu pjesmu 'Listen' i oduševila cijeli svijet. Mia sada ima 16 godina i prava je mlada dama, a čini nam se i da razvija fantastičan stil odjevanja. Ma naprosto nemamo dovoljno riječi da je pohvalimo! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤Trieste

A post shared by Mia Negovetic (@mia.negovetic) on

Sinoć je Mia na svom Instagram profilu objavila fotku iz Trsta i odmah smo uočili kako joj je kombinacija stvarno savršena.  Osnova cijele kombinacije su tamne, poderane traperice koje su savršena baza svakog mladenačkog stylinga. Ispod tamne jakne nazire se Dolce&Gabbana T-shirt s logom brenda, a styling je sjajno upotpunila Adidas tenisicama. Savršena zimska kombinacija? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great journey 😊 #magicmusical #tmppibrac

A post shared by Mia Negovetic (@mia.negovetic) on

Da jako dobro nosi poderane traperice pokazala je na svojim slikama i prije. U francuskom Touluseu slikala se u traper kombinaciji. Osim odličnog modela plavih poderanih traperica, Mia je nosila i traper jaknu sa zvjezdicama ispod koje se nazirao crni T-shirt. Kombinaciju je opet zaokružila tenisicama koje su definitivno pametan izbor obuće za putovanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dubrovnik 🎶🎙

A post shared by Mia Negovetic (@mia.negovetic) on

Svoj omiljeni tip hlača nosila je i Dubrovniku. Poderane treparice oplemenila je jednostavnim remenom i bijelim T-shirtom s logom brenda Von Dutch. Traper jakna dodala je cijelog kombinaciji još opušteniji izgled, a da joj je udobnost na prvom mjestu, Mia je pokazala tenisicama. Nema dvojbe da je naša mala (ali sjajna!) pjevačka zvijezda stvarno modno osviještena i da zna u kojem se smjeru kreće. Nama preostaje da zaplješćemo njenom glasu - i modnoj opuštenosti!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0