Life&style

Mi smo spremne za plažu!

Konačno je došlo vrijeme da se s užarenog asfalta preselimo na plažu. Kupaći kostim, ručnik za plažu i omiljene japanke su spremne, a što je s torbom za plažu? Osim knjiga koje su mjesecima čekale da ih konačno uzmemo u ruke i počnemo čitati te bočice vode, neizostavni dio naše torbe za plažu su i proizvodi za zaštitu kože od sunca bez kojih nam je boravak na plaži nezamisliv, čak bi rekli i neodgovaran prema vlastitom zdravlju.

I prije nego se uputimo na plažu, lice štitimo Olivalovom Sun kremom za lice sa zaštitnim faktorom 30. Ova krema sadrži ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakao maslac te štiti lice od cijelog spektra UV-A i UV-B sunčanih zraka. Mineralni filter osigurava učinkovitu zaštitu, a prirodne komponente hrane, njeguju i pružaju dodatnu vlagu te potiču ravnomjerno tamnjenje kože. Ova krema nam je u ljetnim mjesecima i izvrsna podloga prije nanošenja make-up-a.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Na plaži obožavamo nježna Olival Sun Milk mlijeka sa suptilnim mirisom kokosa koja osim što štite kožu, zahvaljujući prirodnom maslinovom ulju i kakao maslacu i dubinski ju hrane. Ovisno o vašem tipu kože, možete izabrati između tri faktora – ono sa zaštitnim faktorom 20 namijenjeno je osobama tamnije puti ili onima koji već imaju podlogu, a mlijeka sa zaštitnim faktorom 30 i 50 namijenjena su osobama svjetlije puti.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Neki od nas više vole ulja pa je njihov ljetni adut Olival Sun Oilé. Kombinacija prirodnih ulja i zaštitnih UVA i UVB filtera otporna je na vodu, brzo se upija i potiče prirodno tamnjenje. Poznato je da ulja koži daju ujednačen i preplanuo ten uz dodatnu hidratizaciju sprječavajući njeno prerano ljuštenje. Osim sa zaštitnim faktorom 10 i 30, Sun Oilé nudi i visoki zaštitni faktor 50, te je ujedno i prvo ulje s tako visokim faktorom na našem tržištu.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Niti na plaži ne zaboravljamo njegovati kosu. Izvrsni SUN hair sprej za kosu nanosimo prije kupanja i izlaganja suncu, štiti kosu od sunca i soli i ostavlja ju sjajnom i snažnom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Pronađite svoj idealan faktor, namažite se pola sata prije sunčanja i - spremni ste za plažu i uživanje!

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0