Life&style 09. lipnja 2019.

Melem zaštita od sunca

PR/WhatsApp.

Nova Melem Sun kolekcija pruža jedinstvenu njegu ovog ljeta. Poznata Melem formula njeguje kožu od isušivanje, ali je štiti od sunca mineralnim faktorima bez nano čestica te potiče postizanje prirodne preplanulosti. Za dodatni užitak njege, Melem je pripremio “after-sun” hranjivo, suho ulje koje uz intenzivnu njegu pruža i predivan osjećaj hlađenja.

Poznata, blagotvorna Melem formula obogaćena je mineralnim faktorima (bez nano četica), njegujućim uljima i biljnim ekstraktima kako bi ovog ljeta pružila koži cjeloviti tretman - besprijekornu zaštitu od sunca, potpunu hidrataciju i njegu.Nova Melem Sun kolekcija tako nudi mineralne kreme sa zaštitnim faktorom SPF30 i SPF50, balzam za zaštitu osjetljive kože usana sa SPF30, a za sve one koji žele poprimiti brončani ten, a pritom biti zaštićeni od sunca – Melem Protect & Boost «pekmez» za poticanje prirodne preplanulosti sa SPF30. Nakon cjelodnevnog boravka na suncu kožu je potrebno osvježiti, umiriti i pružiti joj intenzivnu njegu, za to je Melem Sun pripremio suho ulje bogatog sastava koje se trenutno upija u kožu s ugodnim učinkom hlađenja.

1. MELEM MINERALNA ZAŠTITNA KREMA SPF50 pruža učinkovitu zaštitu od UVA i UVB sunčevih zraka i preporučuje se za intenzivnu njegu najosjetljivije, svijetle puti. Zahvaljujući bogatom, prirodnom kompleksu maslinovog, kokosovog, orahovog, avokadovog i ricinusovog ulja, te vitamina E, koža je zaštićena od isušivanja, meka i umirena. Ova krema se preporučuje i za zaštitu kože lica, kao i osjetljive dječje kože. (neobavezujuća preporučena maloprodajna cijena je 149,90kn)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

2. MELEM MINERALNA ZAŠTITNA KREMA SPF30 štiti kožu mineralnim filerima sa SPF30. Lagana, brzoupijajuća formula ne ostavlja bijele tragove na kože te je idealna je za zaštitu kože tijekom prvih dana boravka na suncu. Bogati prirodni kompleks hranjivih ulja s prirodnim faktorima, te vitaminom E osiguravaju zaštitu i od isušivanja, te njeguju i umiruju kožu. Ova krema se preporučuje i za zaštitu kože lica, kao i osjetljive dječje kože.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

(neobavezujuća preporučena maloprodajna cijena je 129,90kn)

3. MELEM SUN PROTECT & TAN BOOST MELEM SPF30 štiti od UVA sunčevih zraka istovremeno potičući prirodno postizanje brončanog tena luksuznom, njegujućom kombinacijom prirodnih ulja kokosa, oraha, sjemenki maline, ricinusa i koštica marelice. Zahvaljujući umirujućem ekstraktu mrkve i snažnom antioksidansu vitaminu E, koža je zaštićena od isušivanja i prijevremenog starenja.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

(neobavezujuća preporučena maloprodajna cijena je 129,90kn)

4. MELEM LIP CARE SPF30 balzam za usne sa zaštitnim faktorom 30 namijenjen je intenzivnoj njezi i zaštiti usana od štetnog utjecaja sunčevih zraka. Zahvaljujući karite maslacu i ricinusovom ulju, te vitaminima A i E, koža usana je zaštićena od isušivanja, nahranjena i njegovana.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

(neobavezujuća preporučena maloprodajna cijena je 26,90kn)

5. MELEM ULJE POSLIJE SUNČANJA S OSVJEŽAVAJUĆIM UČINKOM ima izuzetno njegujuće djelovanje, brzo se upija u kožu i ne ostavlja mastan trag. Koži pruža osvježavajući osjećaj. Zahvaljujući uljima kokosa, jojobe i badema, te ekstraktu nevena, obnavlja kožu, hrani je i čini mekom i gipkom. Lagani osjećaj hlađenja idealan je za njegu poslije sunčanja tijekom toplih, ljetnih dana.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

(neobavezujuća preporučena maloprodajna cijena je 140,90kn)

Komentari 0