Life&style

Meghan Markle se vraća glumi? Uloga je, zapravo, stvorena za nju...

  • Dobre vijesti za sve obožavatelje odvjetničke serije 'Face' i Meghan Markle! 
  • Ako možemo vjerovati novim glasinama iz Hollywooda, vojvotkinja će se vratiti na televiziju u ulozi koja je skrojena za nju
  • Otkrivamo što sve znamo o ovom velikom povratku Meghan u glumačke vode i pitamo se - zašto?

Podsjećamo: Prije nego što je bila u vezi s princem Harryjem, Meghan Markle bila je poznata prvenstveno kao glumica, a ne kao nadobudna aristokratkinja. Glumila je u seriji 'Face' ('Suits'), odvjetničkoj drami koja je obrađivala razne pravne slučajeve u devet sezona. Markle se u seriji čak i udala – a palača je tražila da u svojim posljednjim epizodama - kao buduća supruga princa Harryja – 'ne pokazuje previše gole kože'. Sada se Meghan Markle očito vraća na male ekrane. Otkrivamo sve što se dosad zna o tome.

Meghan Markle i ponovno pokretanje serije 'Face'

Povratak Meghan Markle na televiziju još nije službeno objavljen, ali glasine su sve češće i čini se sasvim ozbiljne. Američka TV kuća NBC Universal navodno je naručila spin-off seriju koja će se temeljiti na uspjehu serije 'Face': Prema prvim informacijama, 'Face: Los Angeles' bavit će se sudskim slučajevima (i međuljudskom dramom oko toga) u kalifornijskoj metropoli Los Angelesu. Aaron Korsh, koji je također bio odgovoran za scenarij za originalnu seriju, navodno je već napisao prve epizode.

 | Autor: Everett Collection Everett Collection Foto: Everett Collectio/Meghan Markle

Međutim, ono što je sigurno jest da će serija imati glavnu žensku ulogu koja će biti vrlo slična liku Rachel, koju je utjelovila Meghan Markle u originalnoj seriji 'Face'. Nije li jednostavno moguće da su kreatori serije napisali ulogu posebno za Meghan Markle kako bi se mogla vratiti pred kameru?

Igra lignje Možda vas zanima Službeni datum je ovdje! Znamo kad na Netflix stiže druga sezona serije 'Igra lignje' Rubrika Life&style Life&style

Prema britanskim medijima, Meghan Markle će navodno biti ponuđen jedan od najvećih TV ugovora svih vremena! Međutim, ovaj put britanska kraljevska obitelj ne može baš nešto zahtijevati, jer je poznato da princ Harry i njegova supruga nisu baš u najboljim odnosima (od memoara 'Reserve') s kraljem Charlesom III te princom Williamom i princezom Kate.

Meghan Markle i 'Face': Nova uloga

Naravno, gledatelji i obožavatelji serije 'Face' znaju da Meghan Markle može jako dobro glumiti odvjetnicu. Međutim, njezina nova uloga u seriji 'Face: Los Angeles' navodno će uključivati više od samog rada ispred kamere: prema britanskim medijima, Meghan Markle neće raditi samo kao glumica za spin-off, nego i kao redateljica. 

 | Autor: USA Network USA Network Foto: USA Network/Meghan Markle

E, to bi bilo nešto sasvim novo! A gotovo sigurno je i uvjet vojvotkinje. Insajder koji radi na ugovoru otkrio je: NBC Universal „želi izgraditi uspješnu seriju s globalnom bazom obožavatelja. Žele natrag Meghan Markle i spremni su učiniti sve da to dobiju.“ Dakle, neće im biti problem dati redateljsku fotelju vojvotkinji. 

Kada, s kime sve i hoće li se serija doista i snimati, još nije poznato. Ali, sve je više naznaka da će 'Face: Los Angeles' postati stvarnost.

Možda vas zanima Tko se sjeća Teda, plišanog mede koji psuje kao kočijaš? Stigao je prednastavak popularne komedije Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    hi meghan