Life&style
Meghan Markle

Meghan Markle lansirala je lifestyle brend American Riviera Orchard, evo čime će se sad vojvotkinja baviti

  • Vojvotkinja od Sussexa jučer je novim Instagram profilom i videom objavila pokretanje novog lifestyle brenda American Riviera Orchard
  • Novi poslovni pothvat dolazi kao nastavak njenog popularnog bloga The Tig, na kojem je prestala objavljivati 2017.
  • American Riviera Orchard ima i svoju službenu stranicu, uz Instagram, a najavljuje se kao "fokusiran na dom, vrt, hranu te druge općenite lifestyle proizvode"

Da Meghan Markle sprema novi projekt priča je koja već dugo kruži, a sad je napokon postala stvarnost, novo lansiranom stranicom i Instagram profilom pod nazivom American Riviera Orchard. Novi brend iza kojeg stoji vojvotkinja od Sussexa svojevrsni je nastavak njenog bloga The Tig, nazvanog prema njenom omiljenom vinu, Tignanello, a na kojem je bila aktivna u razdoblju od 2014. do 2017.

Novi projekt dolazi dakle šest godina nakon gašenja njenog bloga, koji je prestao s djelovanjem nedugo nakon što je Meghan upoznala princa Harryja. Nakon podcasta, dokumentarnog filma i knjige, Meghan Markle se tako upustila u novi poslovni pothvat, za koji izvori tvrde kako će se najviše "fokusirati na dom, vrt, hranu i druge općenite lifestyle proizvode".

Meghan Markle | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia. Meghan Markle

Novi brend najavljen je s jednostavnim objavama na Instagramu koje čine logo brenda te kratkim i elegantnim promotivnim videom na storyju, gdje se može vidjeti Meghan u kuhinji kako sprema hranu te kako se kreće kroz svoju vilu u Montecitu.

Službena stranica zasad nema drugih informacija osim mogućnosti prijavljivanja listi čekanja o novostima putem emaila.

Možda vas zanima Meghan Markle se vraća glumi? Uloga je, zapravo, stvorena za nju... Rubrika Life&style Life&style

Za strane medije izvori su opisali i kako Meghan "radi na projektu više od godinu dana" te dodali kako su to "stvari bliske njenom srcu, sve u čemu je strastvena".

Meghan Markle u kaputu s plaštom | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Meghan Markle

Iako trenutno poznatih detalja o American Riviera Orchardu ima malo, zahtjev za trademarkom brenda, prema PageSix, sadržava pravo na prodaju želea, džemova i namaza, kao i kuhinjske opreme te kuharica. 

MailOnline prenosi kako se lansiranje nove kompanije podudara s novim kuhinjskih showom u kojem će biti i Meghan Markle, a koji će biti prikazan na Netflixu. 

Možda vas zanima Nove epizode 'Krune', o Diani i Dodiju, stižu jako brzo, ali na sami ćemo kraj ipak još malo pričekati. Evo i trailera Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    slatkica