Life&style

McDonald'sov Veggie burger stigao i kod nas!

U naš je McDonald's stigao novi vegetarijanski burger - Make It Veggie!

Super ukusna alternativa novom Chicken Chic burgeru dozvoljava ti da naručiš njegovu vegetarijansku verziju koja će zadovoljiti želje i potrebe svih onih sa nešto drugačijom prehranom. Poznati lanac brze prehrane tako je napokon uslišio želje svih vegetarijanaca svijeta i u svojoj ponudi predstavio neke nove okuse...

Sočni panirani vege file u savršenom je spoju sa sirom, svježim krastavcima, rajčicom, Batavia salatom i umakom u posebnom pecivu od pira. Kalcij i proteini iz mlijeka najveći su nutrijenti ovog burgera, ali naravno bez i najmanjeg traga mesa!

Možda vas zanima McDonaldsovi krumpirići pomažu u rastu kose?! Rubrika Beauty Beauty

"Make It Veggie" znači da neke burger iz njihove ponude možeš naručiti u bezmesnoj varijanti. Osim novog Chicken Chic burgera, to možeš učiniti i sa klasičnim McChicken burgerom te njihovom pilećom McWrap tortiljom i Cesar salatom. Jedinstveni okus McDonald'sa tako je od sada dostupan i u varijanti bez mesa, a ako ti zatreba predah od mesa ili ga u potpunosti izbjegavaš, umjesto pilećeg, naruči vege odrezak od proteina mlijeka i biljnih vlakana!

Ako želiš zamijeniti mesni burger onim vegetarijanskim, cijena ostaje ista! Iako ova opcija nije prilagođena veganima (burger i dalje sadrži mlijeko), drago nam je da čak i McDonald's razmišlja o svojim bezmesnim obožavateljima!

Photo: McDonald's

Komentari 0