Life&style
Neobično jelo: Chicken Nuggetsi u piti od jabuke

McDonald's kombinacija o kojoj bruji Internet: chicken nuggetsi u piti od jabuke

  • Ako misliš da si već vidjela najluđe trendove u hrani, evo još jedan
  • Slatko-slana kombinacija: chhicken nuggetsi u piti od jabuke!
  • O ovoj McDonalds kombinaciji, koju je podijelio australski slastičar, razilaze se mišljenja

Tjestenina s votkom, smrznuti med… društvene mreže stalno donose nova i uzbudljiva jela. Sada postoji novi trend za sve ljubitelje brze hrane, ali čini se da nisu svi oduševljeni time. Tvorac neobične kreacije je Jonny Massaad, australski pekar. Na svom Instagram kanalu „cakemail“ s oduševljenjem prikazuje ono o čemu Internet sada raspravlja: Chicken McNuggetsi u piti od jabuke. Kako to izgleda možeš vidjeti ovdje:

Video započinje uvodnom rečenicom: „Evo još jednog Macca-hacka (McDonald's trika) koji ti se možda neće svidjeti.“ Dakle, odrezao je vrh pite od jabuke, pojeo nadjev, a zatim u tijesto stavio Nuggetse. Na kraju to umače u slatko-kiseli umak i s užitkom zagrize. Prema Massaadu, ovo je najbolji način da se jedu Chicken Nuggetsi, jer su tako izuzetno hrskavi.

U komentarima su mišljenja podijeljena. Dok neki obavezno žele kušati, drugi su potpuno zgroženi. Kombinacija slane hrane i voća nije nova (sir i voće, divljač i umak od brusnice...). Međutim, i dalje mislimo da je ovaj trend hrane prilično osebujan. Bi li probala ovo jelo?

Jedan preljev za palačinke je postao hit dodatak za McNuggetse, bi li isprobala ovu ludu kombinaciju?

via GIPHY

Photo: Shutterstock

Komentari 0