Life&style
Božićni ukrasi Marthe Stewart

Martha Stewart ima genijalan način za izlaganje božićnih čestitki – i doista je prekrasan

  • Rijetko koja blagdanska tradicija donosi nam toliko radosti kao primanje božićnih čestitki od onih koji nam najviše znače 
  • Međutim, njihovo izlaganje može biti vrlo lijepo i originalno, a otkrit ćemo ti kako to radi slavna Martha Stewart
  • A Marthin utjecaj tu ne staje, njezino upečatljivo zlatno božićno drvce jednako je inspirativno – i teško ga je ne voljeti

Unatoč svoj njihovoj sentimentalnoj vrijednosti, blagdanske čestitke je teško ubaciti u naše domove, a mnogi od nas odlučuju ih izložiti na svojim već ukrašenim policama za kamine ili ih staviti na hladnjake ili vrata dnevne sobe. Međutim, Martha Stewart podijelila je rješenje koje ti omogućuje da izložiš svoje omiljene čestitke. A trik uključuje korištenje stvari koje (vjerojatno) imaš već kod kuće.

Horoskopski znakovi koji će imati najljepši Božić Možda vas zanima Otkrivamo koji znakovi će imati najljepši Božić, a koja tri će doživjeti najluđu Novu godinu ikad Miss7 Horoskop

Možda nije iznenađujuće da je ova ideja za božićne čestitke došla zahvaljujući Marthi Stewart, osnivačici istoimenog carstva kućnog uređenja koje utječe na uređenje interijera diljem svijeta od 1997. godine. Međutim, dok su nam mnoštvo njezinih kućnih trikova i recepata pomogli u posljednja dva desetljeća, njezin prijedlog za božićne čestitke, u skladu s božićnom tradicijom, jedan je od najugodnije jednostavnih dosad.

„Umorna si od pokrivanja prednjeg dijela hladnjaka ovosezonskim naletom obiteljskih čestitki? Možda je vrijeme za nešto bolje“, kaže Martha.

Kako bi to napravila, ona stvara božićno drvce - koristeći zimske grane poslagane u veliku vazu. Zatim je pričvrstila vrpce na svaku čestitku (možeš to učiniti tako da napraviš rupu na vrhu svake i provučeš vrpcu kroz nju) prije nego što je vezala vrpce na razne grane.

„Zimske grane lijepe su same po sebi i lako ih je složiti u veliku vazu ili posudu – a još su svečanije ako ih ukrasiš porukama koje dobiješ od prijatelja i voljenih“, kaže Martha Stewart. Za ovu šarmantnu ideju za božićni dekor trebat će ti 30 minuta ili manje – a njena estetska vrijednost u tvom domu je bez premca.

Marthino stablo pokazuje zgodan način na koji ćeš pokazati svoje čestitke ove godine (i u budućnosti), ali naravno, njezin utjecaj tu ne prestaje. Njezino upečatljivo zlatno božićno drvce jednako je inspirativno – i teško ga je ne voljeti – čak i ako si već odabrala i smislila kako ćeš okititi svoje.

Premda je (vrlo vjerojatno) prekasno za preuređivanje tvog blagdanskog dekora, lako je diviti se njezinom pretjerano popustljivom svjetlucavom drvcu i ukrasima koji besprijekorno nadopunjuju zelenu (i zlatnu) pozadinu. Osim toga, za ideje za zamatanje božićnih darova koje je odobrila Martha Stewart, njezin metalni papir (koji očito pristaje uz drvce) uči nas da obilje luksuza nikada neće izaći iz mode tijekom blagdana.

Možda vas zanima Svi imamo svog favorita, ali ovo je 7 najdirljivijih božićnih filmova svih vremena Rubrika Life&style Life&style
Photo: @marthastewart

Komentari 0