Life&style 24. studenoga 2020.

Marijana Batinić pokazala kako sada izgleda njezin odlazak na kavu - nasmijala nas je do suza!

Instagram/Getty.
  • Imati dvije male kćeri od kojih jedna ima tek par mjeseci golemi je posao
  • Marijana Batinić duhovito je pokazala kako izgleda običan izlazak na kavu s bebom u kolicima
  • Mnoge mame prepoznale su se u Marijaninoj situaciji

Biti mama dvije male djevojčice znači da si prepun ljubavi, sreće, obaveza - i da više definitivno ne možeš popiti kavu u miru. Kako to izgleda u praksi jučer je pokazala Marijana Batinić objavivši na svom Instagramu video koji pokazuje njezin odlazak na kavu na zagrebački Cvjetni trg. Voditeljica je u svom prepoznatljivom humorističnom stilu pokazala svu užurbanost i paniku koju prepoznaju mnoge majke kad je riječ o izlasku s malom djecom.

Možda vas zanima... Svi hvale fantastičnu liniju Marijane Batinić nakon poroda: "A, gle strukić! Ženo, kad si ti rodila?" Rubrika Stars Stars

"Ne daju ti više u miru ni kavu popiti", napisala je Marijana i naišla na odobravanje kod svojih pratiteljica. "Ma zaboravi, ništa s mirom, ni piti ni jesti, a tek odlazak u kupatilo... Znali su sa mnom biti dok se kupam", odgovorila joj je jedna od pratiteljica i pogodila 'točno u sridu'.


Voditeljica je u rujnu dobila svoju drugu kćerkicu Rozu, a njezina starija kći Ena ima pet godina i mama svakako ima pune ruke posla. Kako je ponovno imati malu bebicu Marijana je nedavno otkrila RTL-u: "Uživamo u besanim noćima. Šalim se, naravno. Beba je dobra, lijepo napreduje, mirna je, uhvatim par sati sna u komadu, ne radim ništa drugo. Privremeno sam zapostavila i televiziju, portale, društvene mreže. Potpuno sam posvećena kćerima".
Voditeljica je dodala i kako joj je petogodišnja kći Ena od velike pomoći te se sjajno snašla u ulozi velike seke.

Možda vas zanima... Marijana Batinić objavila svoj omiljeni recept za jednu poslasticu: "Napokon sam i sebe počastila" Rubrika Stars Stars

Komentari 0