Life&style
Majka priprema hranu za desetero djece svaki dan

Mama koja priprema ručak i doručak za svoje 10-tero djece postala je totalni hit na TikToku

  • Za spravljanje ručka uvijek je potrebno vrijeme i planiranje, ali potrebno je još više kad to radiš za 10 mališana
  • Alicia Dougherty, 40, zapanjila je korisnike TikToka svojom rutinom pripreme za ručak i doručak
  • Podijelila je to na svom profilu pod nazivom Dougherty Dozen 

Dougherty je u time-lapse videu pripremila sendviče i razne grickalice u 10 pojedinačnih vrećica za ručak i napravila doručak koji je uključivao muffine, jaja i kriške jabuke - sve dok je u pozadini svirala pjesma Dolly Parton „9 to 5“.

„To jutro mi je trebalo 39 minuta“, rekla je Dougherty za Fox News. „Obično mi treba sat vremena.“

Dougherty, iz Pittsforda u New Yorku, rekla je da obično počinje pripremati ručkove i doručak za svoju djecu u 5:00 ujutro.

@doughertydozen

Who can guess how long this really took? #9to5 #LargeFamilyLiving #10kids

♬ original sound - Ruby

Video je pregledan više od 17,9 milijuna puta i prikupio je više od dva milijuna lajkova korisnika TikToka koji su bili dirnuti njenom predanošću.

„Znam da ovo nije ozbiljan ili sentimentalan post, ali svaki dan sam poželjela da mi je mama napravila ručak kao djetetu, a nikad nije. Ti si dobra mama“, komentirao je jedan korisnik.

„Ti si jedna od onih super osoba koje vidim“, dodao je drugi korisnik.

Mama još doji svoje sinove od pet i šest godina čak i na igralištu: "To je biološki normalno, čak i ako nije društveno prihvatljivo" Možda vas zanima Mama još doji sinove od pet i šest godina, čak i na igralištu: "To je biološki normalno" Rubrika Life&style Life&style

Kako se bliži vrijeme povratka u školu, Dougherty ima arsenal priprema hrane i savjeta o načinu života koji bi roditeljima mogli biti od pomoći.

„Planiraj kakav će biti doručak. Čak i ako su to žitarice, znaj to sa sigurnošću prije vremena“, rekla je Dougherty za Fox News. 

„Smoothie za doručak je odličan izbor... Jednostavan je i zasitan.“

Dodala je da si obitelji mogu olakšati jutarnje rutine pripremajući se za dan koji je pred njima, što bi moglo uključivati noćno kupanje, pripremu odjeće, pakiranje ruksaka i stavljanje paste na četkice za zube kako bi se uštedjelo vrijeme.

Dougherty također preporučuje da imaš raspored za kućanstvo koji će sve obavijestiti o planiranim obrocima.

„Imamo bijelu ploču s rasporedom za dan, a koji uključuje i ono što je za večeru“, nastavila je. „ To pomaže djeci da znaju što se događa i sprječava ih da pitaju jedno te isto 5.000 puta: „Što je za večeru?“

Mama beskućnica dijeli recepte na Tiktoku kako bi zaradila za dom Možda vas zanima Mama beskućnica postala je hit na internetu kuhanjem za svoju djecu, neki su joj odmah prigovorili Rubrika Life&style Life&style

Dougherty je za Fox News rekla da stalno dobiva pitanja od svojih 1,1 milijun pratitelja o svojim savjetima i trikovima, pa je pokrenula video seriju o svom procesu planiranja obroka.

Na tjednoj bazi izrađuje planove obroka i organizirane popise za kupovinu kako bi olakšala kupovinu namirnica.

Za svoju 12-članu obitelj, Dougherty obično napuni četiri kolica hranom kad god radi veliki šoping. Ima i drugih trenutaka kada tijekom tjedna napravi više malih kupovina, rekla je.

@doughertydozen

New #DoughertyDozen intro #ThisIsUs #LargeFamilyLiving #ICantImagine #BuiltWithLove #FosterCare #Adoption #RainbowBaby

♬ Imagine - Ben Platt

Dougherty i njezin suprug Josh povećali su svoju obitelj i na kraju postali „Dougherty Dozen“, sa svoje četvero biološke i šestero posvojene djece.

„Shvatila sam da sam 'prosječna mama'“, rekla je Dougherty za Fox News. „Ljudi me prate jer ne stvaram glamurozna jela, ja sam samo obična, a to je u redu, jer planiranjem unaprijed stvaraš dobro izbalansirane obroke i izbjegavaš naručivanje hrane za van ili brzu hranu.“

@doughertydozen

Organization makes me happy😁 #MealPlanning #Part3 #LargeFamilyLiving #GroceryShopping #Haul #Storage

♬ Taste It - Ikson
Photo: Shutterstock

Komentari 0