Life&style

Mama je iskusila osvetu nakon što je djeci uzela mobitele

Nakon što je im je oduzela mobitele kako bi konačno otišli na spavanje, ovoj mami se njena pedagogija obila o glavu. Njeno četvero djece smislilo je osvetu

Majka četvero djece u dobi između osam i trinaest godina, Michelle Gigger, bila je sigurna da ima dobar i što je još važnije, ispravan plan. Hm, no naučila je kako je osveta doista, kako se to kaže, jelo koje se servira hladno. A još je gore kada se servira noću. Što to znači? Evo što se dogodilo.

Dakle, Michelle nije mogla izaći na kraj sa svoje četvero djece koja su se navečer sve duže i duže igrala na svojim mobitelima i tabletima. Kad su se ti neodlasci na spavanje na kraju odužili i do dva sata nakon ponoći, Michelle je prekipjelo. Odlučila je da će sve spravice zaplijeniti i držati ih u svojoj sobi kako djeca ne bi mogla do njih doći.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Plan je izgledao savršeno, a Michelle je bila sretna što će djeca konačno uhvatiti dovoljno sna. Možda bi tako i bilo da njezini malci nisu smislili osvetu. 

Napisala je na Twitteru: "Pokupila sam sve telefone i iPade od djece. No prošle noći ti su mali zlikovci navili na svim spravicama alarm za buđenje. I to svaki na različito vrijeme tako da su mi zvonili cijelu noć. Zapravo sam jako zadivljena njihovom domišljatošću i timskim radom" rekla je Michelle čiji Twitter profil nosi ime Devil's Agvocate. "Sad su svi u kazni."

 | Autor: Twitter Twitter Mama nije loše odigrala, ali nisu ni djeca. Mnogi su se roditelji prepoznali u ovoj situaciji i uvidjeli njezinu smiješnu stranu. Mada ima i onih koji su njezinu reakciju smatrali previše ekstremnom. Jedna je žena tako napisala:

"Zamislite da imate tako krute roditelje!"

Možda vas zanima Zašto ova majka naplaćuje stanarinu petogodišnjoj kćeri? Rubrika Stars Stars

No Michelle je branila svoje postupke i odgovorila:

"Ako biti 'krut' znači osigurati da moje četvero djece u dobi od 8 do 13 godina nisu idioti koji vise na svojim spravama u 2 u noći, bit ću najkrutija kruta mama".

A kad je drugi korisnik napisao: "Meni zvuči kao da postoji problem s povjerenjem", uzvratila je "Meni zvuči kao da imaju 8 do 13 godina". Slažemo se s Michelle po svim točkama...

Photo: Twitter

Komentari 0