Life&style
1/22

Mali raj shabby chic dekoracija

Romantične dekoracije koje su brzinom svjetlosti osvojile ljubitelje starinskog dekora dobile su još jednu adresu. Miris prirode u Mesničkoj 5, u Zagrebu, je pravo malo carstvo takvih detalja.

 | Autor:

Vintage zrcala, bijeli detalji i komode s ispucanim efektom – sve se to krije u trgovini Miris prirode. Predmeti koji slijede romantični francuski stil opremanja doma iznimno su popularni zbog svojih nježnih nijansi i ugođaja koji stvaraju.

 | Autor:

Ponuda zadovoljava nekoliko različitih stilova opremanja domova, čiji je cilj uz pomoć boja, namještaja, dodataka i dekoracije, stvoriti što ugodnije ozračje prostora u kojem boravimo. Tako, primjerice, možete kupiti veliki broj predmeta koji su  karakteristični za rustikalno romantični stil s naglaskom na kovani namještaj kao što su regali, stolovi i stolci iskoristivi kako za unutarnje tako i za vanjske prostore.

 | Autor:

Masovni namještaj izrađen je u različitim europskim stilovima od prvoklasnog borovog i hrastovog drveta. S obzirom da u Mirisu prirode postoji mogućnost odabira željene boje i odsjaja odabranog komada namještaja, svaki kupljeni predmet, osim što je ručno izrađen, može biti unikatan i pritom najbolje usklađen s  budućim prostorom u kojem će biti smješten.

 | Autor:

Posebnost ove trgovine su i Yankee Candle svijeće, koje su jedan od najpoznatijih brendova. Mirisna povijest Yankee Candle svijeća započela je na Božić davne 1969. godine kada je sedamnaestogodišnji Mike Kittredge napravio svojoj majci mirisnu svijeću za poklon, dok je drugu koju je napravio prodao i od zarade kupio materijal koji mu je bio potreban da napravi novu svijeću. Danas, Yankee Candle nudi više od 150 mirisa, a sve nastaju u proizvodnim objektima u tvornici u Massachusettsu, SAD. Svake sezone dolaze u novim mirisima koji su prilagođeni godišnjem dobu ili prigodi.

Photo: None

Komentari 0