Life&style
Muškarac se ne slaže sa ženinim planom da kćeri makne vrata od sobe nakon što je uhvatio nju i njenog dečka u seksu

Majka želi svojoj kćeri maknuti vrata od sobe nakon što su ju uhvatili u seksu s dečkom, otac se usprotivio

  • Otac je slučajno ulovio svoju kćer i njezinog dečka kako se seksaju
  • Kći ima 19 godina i studira, ali to majku nije spriječilo da pretjera i oduzme joj telefon, viče na nju više od sat vremena i istjera dečka iz kuće, prije nego što je zaprijetila da će joj skinuti vrata od sobe
  • Otac se usprotivio, a evo što mu je sugerirala ekipa na internetu

Otac je slučajno ulovio svoju kćer u seksu s dečkom, a dok je otac to podnio "stoječki", majka je potpuno izgubila kompas. Suprug joj je rekao da je pretjerala, potaknuvši je da i na njega viče i u situaciju umiješa rodbinu, pa sada nije siguran je li postupio ispravno ili ne.

Je li u krivu što je svojoj ženi rekao da je pretjerao i pomogao svojoj kćeri?

Nakon što su je dobio porciju od svoje žene i rodbine, otišao je na Reddit i upitao ekipu - je li napravio išta krivo.

Mnogi su istaknuli čudan uvod koji je otac dao kako bi pružio neki kontekst situaciji.

„Evo i malo pozadine priče. Uhvatio sam našu kćer u seksu s dečkom prije nekoliko dana, a ona me molila da ne kažem svojoj supruzi, ali smatrao sam da ona zaslužuje to znati“, započeo je.

via GIPHY

„Plaćamo fakultet naše kćeri jer sam godinama radio 70 sati tjedno kako bih imao dovoljno novaca da ona ide na fakultet.“

Dok su neki ljudi isticali da njegova žena ne mora ništa znati o seksualnom životu njihove kćeri, mnogi se nisu slagali isključivo zbog činjenice da se to dogodilo pod njihovim krovom i da su otac i majka vjenčani — on mora reći svojoj ženi da se nešto dogodilo, jer ako ih ona uhvati na djelu, saznat će da on to već zna.

Čudan dio ovoga je spominjanje da plaćaju školarinu svoje kćeri, jer to nema apsolutno nikakve veze s pričom i to je taktika koju koriste roditelji kako bi pokušali iskoristiti osjećaj moći i vladavine nad „svojom“ odraslom osobom (19 godina). 

Možda vas zanima "Roditelji su me nazvali Ikea - i dobili besplatnu sofu, a mene djeca maltretiraju zbog imena " Rubrika Life&style Life&style

Osim toga, pravi korijen objave i razlog zašto otac vjeruje da je on doista š***k, je nastala situacija nakon što je njegova žena vikala na njihovu kćer.

„Rekao sam joj da pretjeruje, a vikala je i na mene. Vratio sam našoj kćeri njen telefon kad je moja žena otišla u trgovinu“, nastavio je.

„Saznala je to i ljuta je zbog toga. Rekla je svojoj rodbini o tome, a sada me nazivaju i govore mi da potičem maloljetničku trudnoću i predbračni seks.“ 

via GIPHY

Prije svega, maloljetna? Pa ima 19 godina. Ako misle da je premlada da bude trudna, to je drugi problem, ali zadnji put kad sam provjerio, 19-godišnjakinja je punoljetna u SAD-u i mnogim zemljama u svijetu.

Ali, također, predbračni seks? Jesmo li još u 50-ima? U svakom slučaju, odjeljak za komentare je iznenađujuće vrlo podijeljen na to trebaju li ocu dati negativnu ili pozitivnu ocjenu.

„Ovo je 2022., a ne 1950-te, tvoja supruga i njezina obitelj moraju shvatiti da je zdravo seksualno izražavanje u redu, ono što je potrebno je dobar (ne osuđujući) seksualni odgoj, rasprave o kontroli rađanja i pristanku“, stoji u komentaru.

Roditelji su natjerali sina da drži natpis 'Potrubi ako mrziš nasilnike' uz cestu za kaznu što je nasilnik Možda vas zanima Roditelji su natjerali sina nasilnika da za kaznu stoji uz cestu i drži natpis 'Potrubi ako mrziš nasilnike' Rubrika Life&style Life&style

Nije otac kriv što je njegova supruga potpuno poludjela i pretjerala. Naravno, on je taj koji joj je rekao, ali oni su u braku, tu je neka obaveza.

„Ovdje su svi šu.ci, osim tvoje kćeri", bio je jedan vrhunski komentar. „Ti zato jer si svojoj ženi pričao o seksualnom životu svoje kćeri, a to je se ne tiče. Tvoja žena i tvoja svekrva jer se prema mladoj ženi ponašaju kao prema 9-godišnjakinji umjesto kao 19-godišnjakinji.“

via GIPHY

Nakon nekih izmjena originalne objave na kojoj je pisalo da on i njegova žena nisu imali seks sve dok se nisu vjenčali, ali da on nije imao problema s predbračnim seksom, ispričao se svojoj kćeri i ponudio joj pomoć da se iseli i plati njenu novu stanarinu, a na kraju je dodai i to da su se njegova kći i njezin dečko zapravo seksali u dnevnoj sobi kad se vraćao kući iz trgovine. Ups! 

Photo: Shutterstock

Komentari 0