Life&style
Majka je postavila kameru u sobu svoje kćeri i vidjela nešto nevjerojatno i šokantno

Majka je postavila kameru u sobu svoje kćeri i vidjela nešto šokantno. Ovo se može dogoditi svima!

  • Vjerojatno će sada mnogi pomisliti da nije baš najnormalnije staviti kameru u sobu svog djeteta
  • Međutim, ova mama iz SAD-a, Ashley LeMay, odlučila je kupiti jednu i objesiti je u dječju sobu
  • Razlog za postavljanje kamere je opravdan, premda nije baš dobro završilo…

Ashley LeMay živi u Mississippiju sa suprugom i četiri kćeri. Djeca vole kostimirane zabave, igre i vole trčati po kući. Pa ipak, obitelj ima problema, jer jedna od kćeri ima prilično lošu medicinsku povijest: djevojčica, koja ima samo četiri godine, ponekad ima napadaje koji nalikuju moždanom udaru.

Sjećaš li se Alane, djevojčice iz budućnosti? Danas ima 45 godina i evo čime se bavi...

Kupovina

To je bio i razlog zašto je LeMay odlučila kupiti kameru. Često mora raditi navečer i voli sve pratiti dok je izvan kuće. Kad je vidjela kameru na sniženju na „Crni petak“, nije oklijevala ni sekunde.

Čudan obrat

Nakon što je kamera instalirana, dogodilo se nešto što nije očekivala. Njezina osmogodišnja kći Alyssa, koja dijeli sobu s dvije sestre, čula je čudne zvukove u spavaćoj sobi i odlučila pogledati.

via GIPHY

Čudan glas

Kad je ušla u sobu, Alyssa je začula čudan muški glas. Osmogodišnjakinja se osvrnula oko sebe i pitala se odakle dolazi taj glas pa je čeprkala po medvjedićima, lutkama i pretražila svaki kut sobe. Tada je glas odjednom počeo vrištati i vikati čudne stvari, a Alyssu je uhvatila panika.

Zločesta svekrva je napravila DNK test na tek rođenoj bebi jer je bila uvjerena kako njezin sin nije otac Možda vas zanima Zločesta svekrva je napravila DNA test na tek rođenoj bebi jer je bila uvjerena kako njezin sin nije otac Rubrika Life&style Life&style

Korak dalje

Odjednom je glas počeo pjevušiti neku melodiju prije nego što je pokušao djevojčici izreći strašne stvari o njenoj majci. Ali, to nije sve, jer je haker zatražio od osmogodišnjakinje da kuću okrene naglavačke. Kad joj je rekao da joj je on najgora noćna mora, Alyssa se uspaničila i napustila sobu.

Kontakt se proizvođačem

Ashley je saznala što se dogodilo njezinoj kćeri. Pogledala je video na uključenoj aplikaciji i otrčala kući što je brže moguće nakon što je čula čudan glas. Obitelj se odlučila obratiti proizvođaču jer se čini da haker cilja na malu djecu.

Bez isprike

Nakon brojnih pokušaja napokon uspijevaju stupiti u kontakt s tvrtkom. Ali, tvrtka nije bila spremni preuzeti krivnju. Prema tvrtki, roditelji su trebali odabrati sigurniju lozinku. Ipak, prema vlastitim izjavama, tvrtka je odlučila ozbiljnije pristupiti slučaju kako bi se osiguralo da se ovako nešto više ne ponovi.

Ovo dugo neće zaboraviti

Jedno je sigurno. Današnja nova tehnologija ne donosi samo udobnost i zabavu, nego i opasnosti. Ova obitelj to zasigurno neće uskoro zaboraviti.

Tata oduševljava montiranim fotografijama Možda vas zanima 'Je li paziš na dijete?': Tata je na ovo ženino pitanje odgovorio presmiješnim fotkama Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    uzas