Life&style

Luksuznim miss7 boxom razveselili smo inspirativne žene, evo kako su reagirale

  • Iz godine u godinu trudimo se svim silama našim čitateljicama priprediti najljepša iznenađenja, pokloniti im najdragocjenije poklone i podijeliti s njima najinspirativnije tekstove za Dan žena
  • Zato smo i ove godine povodom proslave 8. ožujka organizirali nagradni natječaj na miss7 profilu na Instagramu u kojem si imala priliku osvojiti predivne nagrade naših partnera, zato #jersinajbolja
  • Njihov dan čestitali smo i poznatim ženama koje nas svakodnevno uveseljavaju svojim sadržajem na društvenim mrežama. Biti žena je lavovski posao i zato smo za njih pripremili lavovsku nagradu - luksuzni miss7 box prepun jedinstvenih poklona!

Tim miss7 je simbolično odabrao 7 hrabrih, uspješnih, marljivih i inspirativnih žena kojima je uljepšao Dan žena luksuznim miss7 box-om prepunim jedinstvenim poklonima o kojima mašta svaka žena, od preparativne i dekorativne kozmetike preko modnih dodataka i njege za kosu do poklon bonova za vrhunski shopping i dodataka za dom.

 | Autor: Marko Grubišić Marko Grubišić

Što se sve nalazi u miss7 box-u?

Prijateljicama miss7 - Aniti Dujić, Mateji Frajsberger, Pauli Sikirić, Pameli Ramljak, Slađani Oštić, Petri Mikšik i Neveni Rendeli osmijeh na lice izmamili smo miss7 box-om u vrijednosti preko 400 € u kojem su se nalazili sljedeći pokloni:

  • Nuggela & Sulé F11 tretman za rast kose - prvi tretman ovog tipa sa znanstveno dokazanim učinkom ubrzanja rasta kose do čak 41,2%. Pakiranje Tretmana se sastoji od Nº1 Premium šampona s ekstraktom crvenog luka i tretmana regeneratora, a za najbolje rezultate preporuča se korištenje oba proizvoda minimalno 3-4 puta tjedno.
  • Lykke mirisni medaljon naziva Lace of Pag - krasi ga motiv paške čipke, zbog čega je proglašen originalnim suvenirom grada Paga 2020. Personalizirani mirisni medaljon je nakit od kirurškog čelika s 18-karatnom pozlatom koji dolazi u kompletu s dva eterična ulja po izboru i posebno kreiranim spužvicama različitih boja za prekrasan miris.
  • Avon Hydramatic mat ruž za usne – prvi mat ruž za usne s hidratantnom jezgrom koji istovremeno njeguje i štiti usne. Razlikuje se od drugih ruževa svojom njegujućom formulom obogaćenom hijaluronskom kiselinom, a dostupan je u 15 luksuznih nijansi s mat završnicom.
  • FREYWILLE svilena marama Gavroche Poésie d'amour iz kolekcije Hommage a Alphonse Mucha - izrađena od 100-postotne svile, ova prekrasna marama je moderna reinterpretacija secesijske manire u kojoj se dinamične, valovite linije sinkopiranog ritma, dekorativnost i asimetričnost pretvaraju u suptilne, ljubavne stihove nježnih smaragdnih i ružičastih tonova. Nadahnuće za ovaj dizajn su Muchini crteži žena na cvjetnoj pozadini, tzv. femmes fleur.
  • Avène Hyaluron Activ B3 Krema za obnovu stanica - pomaže hidratizirati kožu i suzbiti znakove starenja - smanjiti fine linije i bore te poboljšati elastičnost kože. Sadrži termalnu izvorsku vodu koja pruža umirujuća i omekšavajuća svojstva, kao i dva moćna anti-age sastojka - hijaluronsku kiselinu i niacinamid. 
  • JYSK difuzor HANNES s LED rasvjetom - malena, ali moćna naprava koja će se minimalističkim dizajnom savršeno uklopiti u svaki ambijent, dok će njene mikroskopski sitne kapljice u obliku oblaka umiriti nadraženo grlo i suhu kožu i djelovati opuštajuće. Uz dodatak mirisnih ulja u trenu podiže raspoloženje. 
  • C&A poklon kartica u vrijednosti 70 € - omiljeni high street brend brojnih Hrvatica nedavno je predstavio kolekciju za proljeće ljeto 2023. naziva ''Love the future again'' pa je ovo prava prilika za shopping.
  • Tommy poklon kartica u vrijednosti 100 € - Tommy je omiljena destinacija svih Dalmatinaca, ali i kontinentalaca, što pokazuje i statistika. Trgovački lanac Tommy pozicionirao se kao maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji i 6. trgovački lanac u RH s kontinuiranim rastom tržišnog udjela. 

Kako su reagirale poznate Hrvatice?

Luksuzni miss7 box je povodom Dana žena stigao na adrese 7 influencerica, a kako su one reagirale na poklon za svoj dan najbolje pokazuju njihove slike i videa koje su podijelile sa svojim pratiteljima na Instagramu.

 | Autor: Paula Sikirić (@paulasik)

 | Autor: Matea Frajsberger (@click4chic)

 | Autor: Pamela Ramljak (@pamelaramljak)

Mateji Frajsberger, poznatijoj kao @click4chic i Pameli Ramljak najviše su se dopale personalizirane ogrlice s ugraviranim citatima koje su također bile dio ovog prekrasnog box-a, a koje će zauvijek čuvati kao dragu uspomenu.

 | Autor: Petra Mikšik (@petra_miksikova)

 | Autor: Petra Mikšik (@petra_miksikova)

Pamela se razveselila i JYSK difuzoru koji svakodnevno koristi, dok je influencericu Petru Mikšik s nogu oborila svilena marama s potpisom brenda FREYWILLE. 

 | Autor: Anita Dujić (@anita__dujic)

 | Autor: Nevena Rendeli (@nevenarendeli)

Drage naše dame, ovim putem vam još jednom čestitamo Dan žena i želimo vam puno, puno lijepih želja!

Photo: Marko Grubišić

Komentari 0