Life&style

Luftići prema tvom horoskopskom znaku? Jupi!

Svako ljeto jedan model luftića postanetotalni trend. Tako smo još svi pamtimo ružičastog flaminga bez kojeg nijedna plaža nije mogla proći

Ovog ljeta luftići se biraju prema zvijezdama. Svakom horoskopskom znaku prema njegovim karakteristikama zvijezde su namijenile svoj napuhani oblik - barem u našoj interpretaciji. Ako se želiš doista opustiti. što je bolje od luftića koji nježno ljuljuškaju valovi? A ujedno ćeš i super izgledati na fotkama. 

via GIPHY

OVAN - KAKTUS

Ovnovi imaju puno samopouzdanja i najudobnije im je kad slijede svoje snove. Mnogi bi se uplašili nepoznatog puta, ali ne i Ovnovi. Oni biraju taj put sami i gledaju druge kako ih prate. Prirodno je za tvoj zvjezdani znak da se suočavaš s izazovima s puno strasti. Kaktus, kao i ti, ima svoje grube rubove i stoji tako visoko sam u pustinji. Svemir je siguran da će ovo ljeto biti sunčano i vruće, pa će ovaj plutajući kaktus biti idealan da upije to sunce baš poput tebe. 

BIK - KRIŠKA PIZZE

Pizza party ili party na bazenu? Ovog ljeta Bikovi neće morati birati između ove dvije opcije zahvaljujući luftiću koji kombinira sve ono što voliš. Kao i u pizzu, i u Bikove se uvijek možeš pouzdati. Neki te mogu nazvati predvidljivom ili prosječnom, ali svemir zna da ti želiš samo pristupiti životu na praktičan način. Svi volimo dobru pizzu, a dijeljenje je uvijek upitno pa razmisli da naručiš još koji luftić i za svoje prijatelje. Ti jednostavno ne voliš dijeliti hranu. 

 

Objavu dijeli Live Animate (@liveanimate)

BLIZANCI - BOCA VINA

Blizanci, spremite se! Ovo ljeto će biti baš dobro za tebe. Tvoj znak nije najavanturističkiji među znakovima, ali voliš roadtrip sa svojim društvom uz obalu. Svake godine se veseliš što će se svi prijatelji skupiti za ludu zabavu na plaži i tražiš svoje mjesto pod suncem. Ova plutajuća boca roséa pokazat će tvoju društvenu stranu i privući će party tebi i tvojoj ekipi. S jedne strane možeš biti sramežljiva, a s druge si jako društvena i možeš naći temu za pričanje sa svakim. Svemir predviđa kako ćeš stvoriti puno uspomena ovog ljeta kao i upoznat neke nove, neočekivane prijatelje, pa se nemoj iznenaditi ako će još netko htjeti tvoj luftić.

 

Objavu dijeli SWIMLINE (@swimline_official)

RAK - AUTO BEZ KROVA

Rak je vodeni znak tako da je ljeto idealno za tebe i da želiš da ti dani što prije prođu kako bi uživala u ljetu. Sunčati se voliš svugdje, ali ti je ipak najdraže uz more. U cijelom svom društvu, ti si ta koja ima najluđu maštu. Svojoj emocionalnoj prirodi duguješ intenzivne misli i osjećaje. Ne možeš si pomoći, voliš sve pretvarati u izazov. Ovog ljeta ćeš dobiti priliku da najbolje strane svoje kreativnosti pokažeš na kabrio autu. Zamisli da se voziš obalom ili putuješ negdje i sve to dok ležiš na vodi.

 

Objavu dijeli MALIBU MART (@malibu_mart)

LAV - FLAMINGO

Lav ima puno prijatelja. Tvoj plan za ovo ljeto je ležati pored mora okružena prijateljima. Ljeti su svi raspoloženi za zabavu, ima nešto u tom suncu koje na površinu stavlja tvoje najsjajnije dijelove osobnosti. Dijete u tebi obožava ljeto i ne može ga dočekati. Zvijezde su odlučile da je ovaj prošlogodišnji hit idealan i ovo ljeto za tebe i tvoju ekipu. Ne možeš stvarati uspomene sama, pa će ovaj luftić sam pozivati prijatelje da ti se pridruže. Uvijek donosiš zabavu, a ovog puta donosiš i party luftić.

 

Objavu dijeli Flavia Paun (@flaviapaun)

DJEVICA - AVOKADO

Kao karakteristika Djevice uvijek se spominje to kako one vole izlaziti. Ljetno vrijeme je tvoja omiljena sezona jer se možeš vratiti prirodi i hraniti sve avanturističke dijelove svoje duše. Možda voliš planinariti, a možda se želiš opustiti u mreži za ležanje s knjigom. Naporno radiš, pa je vrijeme da se nagradiš jednako tako. Voliš se dobro hraniti, a voliš i obratiti pozornost na male stvari u životu koje čine veliku razliku. Avokado paše tvojoj duši na najbolji način, a vjerojatno će se i ljubiteljima avokada na plaži otvoriti apetit kad vide luftić.

VAGA - KRILA

Za Vage ovo ljeto vrijedi jedno pravilo - samo dobra vibra. Okupljena si traženjem mira i tišine. Posljednjih nekoliko mjeseci bila si izložena stresu stvarnog svijeta tako da želiš provesti ljeto iznad svega toga, maštajući. Ova krila će te transportirati na sretno mjesto o kojem sanjaš. Opuštanje se upravo podiglo na novu razinu. Svemir zna da voliš otići van i pronaći svoje mjesto. Istraži svoje mjesto ljetovanja da možeš otvoriti svoja krila i poletjeti. 

 

Objavu dijeli EasyFloats (@easyfloats)

ŠKORPION - SLADOLED U KORNETU

Škorpioni su tako slatki. Kad se radi o bilo čemu u životu, ti si strastvena duša. Puštaš srce da donosi tvoje odluke i sigurno su te već do sad nazivali nekoliko puta pravom romantičarkom. Ljeto vrijeme je prilika da i ti živiš poput svojih omiljenih junakinja iz romantičnih filmova. Istina je, kad se sunce pojavi, sve izgleda moguće pa se nadamo kako ćeš i ti pronaći nekog tko će plutati pored tebe. U međuvremenu, svemir vjeruje da ti je potreban luftić u obliku sladoleda u kornetu koji te podsjeća da je život sladak s ili bez srodne duše. Uostalom, ovog ljeta je najvažnije uživati i tko zna, možda pronađeš nekoga za sebe.

Možda vas zanima Pronašli smo najljepši luftić za ljeto 2018.! Rubrika Life&style Life&style

STRIJELAC - TROPSKI KOLUT

Strijelac uvijek ima spremne kovčege i putovnicu jer nikad ne zna kad će poželjeti otputovati. Vjerojatno si već i zimi isplanirala ljetovanje. Najdraže su ti tropske destinacije za putovanja iako se nećeš buniti ni na našu obalu, tako da je tropski luftić idealan kako bi se uklopila u okolinu. Iako se tvoj luftić čini jednostavan prema ostalima, tebi će biti taman za ono što ti treba. Ne želiš da tvoj luftić totalno preuzme fotku kad se slikaš, pa će ti biti povremeni suputnik u tvojim avanturama. Samo nemoj zaboraviti vratiti se kći u jednom trenu.

JARAC -  ZLATNI LABUD

Za Jarca, plutanje na luftiću nikad nije bilo tako privlačno. Više voliš kvalitetu nego kvantitetu. Kao zemljani znak, voliš ostati na zemlji, a nitko od tebe neće očekivati da učiniš nešto neodgovorno. Iako se činiš ozbiljna, znaš se opustiti kad je vrijeme za to. Zvijezde su odlučile pokazati tu tvoju opušteniju stranu koja cijeni sitne stvari u životu i toliko je važna. Na tvom Instagram profilu sigurno ćeš se pohvaliti s nekoliko slika ovog ljeta. 

 

Objavu dijeli Fadsconcept (@fadsconcept)

VODENJAK - NARVAL

Vodenjaci su jedinstveni i ne postoji nitko na svijetu takav i tebi se baš to sviđa. Od svih znakova, ti si najsigurnija u svojoj osobnosti. Ne bojiš se ići protiv grupe pogotovo ako se radi o nečemu u što vjeruješ. I nikad se nećeš sramiti socijalne situacije gdje se možeš istaknuti. Sve oči ovog ljeta će biti uprte u tebe i tvoj luftić u obliku narvala. Narval je nešto poput jednoroga, ali iskreno još bolji. Baš kao i ti, narval ide svojim putem u oceanu. Još jednom, tvoji prijatelji će voljeti kako si još jednom pronašla način biti drugačija. 

RIBE - KRAFNA

Ribe vole vrijeme koje provode same sa sobom. To ne znači da ne vole provoditi vrijeme sa bliskim ljudima, ali nekako preferiraš samo svoje vrijeme. Krafna je klasični zabavni luftić za one koji se žele zabaviti ovo ljeto. Ne trudiš se uvijek pobjeći od stvarnosti, ali ovo vrijeme je idealno kako bi iskoristila vrijeme da se odmakneš od svake drame u svom životu. Spremi torbu za plažu i uz luftić uživaj u onome što si čekala. Ovo ljeto će za tebe biti slatko baš poput ove krafne. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0