Life&style

Loš dan, nervoza, obaveze... Čoko normabelići iz popularne slastičarnice će riješiti sve što te muči

  • Kako dublje ulazimo u jesen, sivi i hladni dani postat će sve češća pojava, a dobro raspoloženje ona rijetka 
  • Za takvih dana smo strašno pospani, pomalo nervozni, posao se samo nakuplja i jedino što želimo je opustiti se i uživati u malim stvarima 
  • Odlično rješenje za to pronašli smo u slastičarnici Torte i to koja u svojoj ponudi ima - čoko normabeliće koji će nas oraspoložiti u trenutku 
  • Pročitaj također: Čokoladna mousse torta najdekadentniji je recept koji smo u posljednje vrijeme iskušali

Biti dobro raspoložen kada vani pljušti kiša i vlada opće sivilo, a silnim obavezama nema kraja, zaista nije jednostavan zadatak. Ne moramo niti spominjati neke druge situacije koje se mogu dogoditi nenadano i u trenu nas izbaciti iz takta. U takvim trenutcima, jedino što želimo je potpuno se isključiti i barem nakratko ne misliti. Baš ni o čemu. Ono što nam u tome najbolje može pomoći je barem jedan zalogaj, mnogima omiljene, čokolade. 

Da čokolada na nas djeluje umirujuće, ali i da nas može oraspoložiti u trenu, zna i popularna slastičarnica Torte i to u čijoj smo ponudi otkrili, ni višem, ni manje nego, čoko normabeliće.

 | Autor: Instagram @torte_i_to Instagram @torte_i_to Foto: Instagram @torte_i_to

Torte i to, čoko normabeliće nazivaju malim paketićima sreće i potpuno su u pravu jer se samo rijetki mogu osjećati loše nakon kušanja najukusnije belgijske čokolade (u tri vrste) od koje su načinjeni. Čak nam i sastojci od kojih su načinjeni ovi normabelići zvuče sasvim super, a to su kakao maslac, šećer, punomasno mlijeko u prahu, kakao masu, mliječne masti te prirodne arome vanilije i kakaa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TORTE i to (@torte_i_to)

Čoko normabelići dolaze u pakiranju od 150 grama, a njihova cijena iznosi 6,70 eura. Za kupnju su dostupni u svim Torte i to caféima. Mljac! 

Photo: Instagram @torte_i_to

Komentari 0