Lifestyle Living 6 prikaza 10. veljače 2012.

Ljubavne tapete i šibice iz GooMoo radionice

1/7

Ljubav je ponekad slatka, a ponekad gorka. Prema Howardu Huleu ljubav je pak, između ostalog, dogovor između dviju duša zapečaćena poljupcem.

No, jedno je sigurno, ljubav između Howarda Hule-a i grupe VIL*e koja se bavi izradom dekorativnih tapeta naziva GooMoo, svakim je danom sve slađa i produktivnija. Produkt njihove ljubavi projekt je Even Walls Have A Heart  koji ujedinjuje kratke, ali slatke citate Howarda Hule-a o najvažnijoj stvari na svijetu te autorske dekorativne tapete GooMoo koje su već oduševile velik broj ljubitelja originalnog dizajna.

 | Autor:

Howard Hule i GooMoo su uoči Valentinova predstavili seriju tapeta pod nazivom Even Walls Have A Heart koje svakom zidu pružaju dnevnu dozu ljubavi kroz jednostavan princip: jedna misao o ljubavi, jedna ilustracija i mnogo osmjeha na licima ukućana i njihovih posjetitelja.  Cilj je bio pružiti svakome priliku da pokaže da i njegov zid ima srce. Serija se sastoji od desetak različitih motiva u posebno oblikovanom pakiranju sa predviđenim mjestom u koje možete dopisati poruku i primatelja. Uža strana tapete je oko 50 cm kako bi odgovarala svakom prostoru i dolazi u nekoliko boja: u crnoj, crvenoj, ljubičastoj, ružičastoj, srebrnoj mat i boji starog zlata. Za svačiji ukus ponešto. Tapete su jednostavne za montažu te ih korisnik može sam postaviti uz jednostavne upute koje su priložene uz pakiranje.

 | Autor:

Ova suradnja magistra grafike i slikarstva i magistrica produkt dizajna odmak je od dosadašnjeg rada GooMoo tapeta koji je obilježilo ekskluzivno naručivanje željenih vizuala i dimenzija naručitelja. Ovom kolekcijom po prvi puta izlaze sa serijom motiva kojom možete sebe ili voljenu osobu iznenaditi originalnim i pristupačnim poklonom koji će ih podsjećati na ljubav ne samo na Valentinovo, već i tijekom godina. Kada vam dosade ili ih jednostavno poželite zamijeniti nekom novom izrekom- jednostavno odstranite tapete sa zida i podarite mu novi izgled.

 | Autor:

VIL*e su pripremile još jedno iznenađenje u veljači – Romantigice. Radi se o inovativnom dizajnu kutije za šibice u obliku srca. U svakoj kutiji se nalazi 29 šibica, od kojih je jedno crvene boje i namijenjeno paljenju na samo Valentinovo. Šibice i kutija su izrađene u ograničenom izdanju u suradnji s hrvatskim obrtnicima.

Komentari 0