Life&style

Ljetno izdanje miss7 magazina je na kioscima! Uživajte!

Tražite savršeno štivo za dugo toplo ljeto? Nema problema, miss7 magazin je baš stigao na kioske! Mi smo s užitkom radili baš svaku stranicu ovog izdanja, a vi uživajte u čitanju, bilo da želite pronaći najtrendi modne i beauty komade sezone, pročitati inspirativne priče ili samo maštati nad našim modnim editorijalom ili sve to. 
Naslovnicu krasi lijepo lice Teute Mesaroš, superuspješne poslovne žene koju na Instagramu prate desetci tisuća ljudi i koja je za miss7 dala najotvoreniji intervju ikada. Zato, ako razmišljate o pokretanju svog posla, svakako pročitajte kako je tekao njezin karijerni put i kako je preskakala razne prepreke na koje je na njemu nailazila. 

 | Autor:

Fotografkinja Senja Vild snimila je prekrasan modni editorijal kao dostojnu posvetu modnom ljetu, a Matea Salopek-Koncul vas vodi u beauty svijet sa svim zanimljivim novitetima na tržištu kao i praktičnim i provjerenim savjetima za ljepotu. 

 | Autor:

Uz tekstove docentice Sunčane Tuksar otkrit ćete nove serije i filmove posvećene velikim dizajnerskim imenima, ali i doznati više o samoj srži modne industrije, dok vas Nika Vizek vodi u ateliere naših umjetnika i upoznaje s djelima koja su najbliža njihovom srcu. 

 | Autor:

Petra Salarić razgovarala je sa stranim radnicama u Hrvatskoj, s četiri žene koje su bolji život došle potražiti u našoj zemlji - upoznajte bolje njih i njihove životne situacije kroz Petrin tekst koji je ispisala s tolikom ljubavlju. 
 | Autor: Ovo je, naravno, samo djelić zanimljivog sadržaja koji vas čeka u novom izdanju miss7 magazina i za koji vjerujemo da će vas inspirirati, informirati, zaintrigirati i razvesliti, uživajte!

Photo: miss7

Komentari 0