Life&style

Lipomasažom do nogu bez celulita

Svaka se žena želi na plaži pojaviti vitka, bez celulita i suvišnih kilograma, a do odlaska na ljetovanje broje se dani. LPG lipomasaža za koju se možete naručiti u Beauty Clinic Martimex pomoći će vam da oblikujete svoje tijelo, a sve o njoj otkrila nam je Mia Fabijanec.

Narančina kora i ružne neravnine na koži su nešto s čime se svaka žena suočava uoči odijevanja kratkih haljinica, hlačica ili kupaćeg kostima. Čak i one koje svoje tijelo održavaju vitkim i u dobroj kondiciji ne mogu izbjeći ovaj estetski i zdravstveni problem.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

"Kod celulita dolazi prvenstveno do promjena masnog i vezivnog tkiva potkožja. Nabujale masne stanice pritišću krvne i limfne žile što dovodi do nakupljanja štetnih tvari i oštećenja potkožnog vezivnog tkiva. Koža odeblja, gubi svoju elastičnost, na površini se pojavljuju nepravilnosti", objasnila nam je Mia Fabijanec iz Beauty Clinic Martimex dodavši kako ovaj LPG tretman liposkulpturiranja aktivira prirodne funkcije kože i vraća organizam u prvobitno zdravo stanje.

Prije tretmana se oblači poseban triko, a zatim se LPG M6 aparatom s posebnom masažnom glavom s motoriziranim valjcima izvodi masaža kritičnih područja: listova, bedara, stražnjice, trbuha i bokova.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

"LPG djeluje duboko u vezivnom tkivu, dopire do otpornih masnih naslaga, uspješno stimulira i ubrzava njihovu razgradnju. Usporedno s tim procesima, zbog poboljšane cirkulacije i izmjene tvari obnavljaju se i površinski slojevi tkiva, koža se zateže, revitalizira i pomlađuje" objasnila je Mia.

Tretman je u potpunosti neinvazivan i bezbolan, a osim što će djelovati na vaše tijelo, djeluje i na psihu jer je ugodan poput masaže. Cilj tretmana je da vrati koži elastičnost, ukloni masno tkivo, zategne opuštenu kožu i oblikuje figuru. Samim time se i smanjuje celulit.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

"Lipomasaža djeluje i na najotpornije nakupine masnog tkiva koje je teško eliminirati samo dijetom i vježbanjem. Nakon svega nekoliko 45-minutnih tretmana na tijelu se počinju uočavati rezultati - zategnuta kože i gubitak masnoće na tretiranim mjestima", kaže Mia i dodaje da lipomasaža nježno, ali intenzivno priprema tkiva za eliminaciju masnih naslaga, poboljšava cirkulaciju kvi i limfe te reaktivira lipolizu (razgradnju masti). Ovom tehnikom se također stimuliraju dublji slojevi kože na proizvodnju kolagena i elastina, što ju zateže i učvršćuje.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

"Koliko tretmana je potrebno, zavisi od osobe do osobe, ali optimalno bi bilo napraviti desetak tretmana. Idete li na tretmane u kombinaciji s anticelulitnom masažom, učinak je još bolji. Cijena deset tretmana od 45 LPG aparatom je 1800 kuna, a želite li i anticelulitnu masažu (što produljuje i trajanje samog tretmana) to će vas koštati 2200 kn", za kraj je dodala Mia.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Tomislav Miletić/Pixsell

Komentari 0