Life&style

Lino Lada ima novi okus! Kombinacija kreme od lješnjaka i bijele mliječne kreme nova su hit kombinacija

  • Lino Lana ti je omiljeni namaz? Ne brini, nisi jedina!
  • Ima li išta bolje od slasnih palačnki i slatkog čokoladnog Lino okusa?
  • Možda i ima jer - stigla je nova verzija pa nas odsad na policama čeka Lino Lana Twist!

Omiljeni namaz Lino Lada sada je dobio i svoj nastavak. Lino Lada Twist stigla je i jedva čeka da je probaš!

Znamo već da je ovaj čokoladni i lješnjak namaz savršen dodatak za šnitu kruha, još bolji za ukusne palačinke, a ništa mu ne nedostaje niti ako je sam. Znaš već, na žlicu i zagrabi!

"Nova, super moćna Lino Lada" zvuči privlačno. I doista jest! Najslasnija verzija Lino Lade u kombinaciji mlijeka i lješnjaka savršena je za duge zimske večeri, toplu dekicu i najdražu seriju, i osobito kad ti se "jede nešto na žlicu". E pa mi smo se jednoglasno složili da je ovo najbolje i najukusnije rješenje!

Možda vas zanima Za keksiće od bijele Lino Lade potrebna su ti samo tri sastojka, a peku se tek 10 minuta Rubrika Life&style Life&style

"Kombinacija okusa koja neće ostaviti ravnodušnim nikoga…Čak niti palačinke", piše ispod objave koja nas je jako razveselila! A čini se i druge pratitelje jer mnogi su okusom već odušljevljeni!

I sama znaš da se fanovi uvijek prepiru koja krema ima bolji okus, crna ili bijela. A na kraju svi znaju da je kombinacija najbolja. Sada je prilika za novu kombinaciju - bijele kreme (Lino Lada Milk) i lješnjak kreme (Lino Lada Gold). Sa 16% lješnjaka u jednoj i prefinom slatkom mliječnom okusu u drugoj kremi, nitko neće ostati ravnodušan prema Lino Ladi Twist. 

A osim toga, već smišljamo i što bismo još slasnog mogle pripremiti. Možda muffine, tortu ili kolače, brzu verziju naravno, i s tek nekoliko sastojaka. A baza - Lino Lada Twist.

Možda vas zanima Jednostavno i slasno! Muffini od Lino Lade postat će tvoj novi omiljeni desert Rubrika Life&style Life&style

Mi znamo koja nam je sljedeća postaja i što ćemo za večeru. Što ti kažeš, jesu li ti okusni pupoljci spremni za novu avanturu? 

Photo: Instagam

Komentari 0